• Werk waar we trots op zijn

    bekijk ons recent werk

We werken voor bedrijven van klein tot groot in uiteenlopende branches. Dat maakt ons werk zo interessant. Hieronder vind je een overzicht van recent opgeleverd werk.

RedFoxBlue

Wie blijvend commercieel succes en meer omzet tegen lagere kosten wil, heeft een wendbare en continu lerende organisatie nodig. RedFoxBlue bouwt dergelijke organisaties door data analyse te koppelen aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren.

We mochten voor RedFoxBlue niet alleen de nieuwe website bedenken en bouwen, we ontwikkelden ook een applicatie die een efficiënte interne administratie garandeert.

Benieuwd naar het resultaat? Check dan www.redfoxblue.nl

Kleijngeld Bouwmaterialen

Kleijngeld Bouwmaterialen is een leverancier van bouwmaterialen. Dat wil zeggen: ze leveren bouwmaterialen. Zoals er dat meer zijn die dat doen. Dat is op zichzelf ook geen hogere wiskunde. Jij bestelt, Kleijngeld levert. Klaar.

Maar vanaf dat ze starten, in 2004, hebben ze tegen zichzelf gezegd: we gaan het anders doen. Anders dan iedereen. En dat geldt uiteraard ook voor de website.

Bekijk de website van Kleijngeld.

Kober Kinderopvang

Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Dagelijks ontvangen ze duizenden kinderen op kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderadressen en bij de tussenschoolse opvang.

Juist ontwikkelde de nieuwe website voor Kober welke werd ontworpen door Einder. De komende periode ondersteunt Juist bij een effectieve inzet van online marketing.

Bekijk de website van Kober

PDCU

Bij het regelen van je personeelszaken kun je soms wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij werving en selectie, verzuimbegeleiding of een dreigend arbeidsconflict.

De belangrijkste vragen en uitdagingen van (potentiële) klanten vormen de basis voor de opbouw van de nieuwe website. Een visuele weergave van de werkwijze van PDCU geeft vervolgens concreet antwoord hierop.

Bekijk de website van PDCU.

Gozi.nl

De meest originele cadeaus maak je online bij Gozi.nl. Unieke producten bedrukt met jouw foto’s, al vanaf 1 exemplaar te bestellen. Bij Gozi bestel je memoryspellen, speelkaarten, vliegers, bierviltjes, puzzels en zelfs stoeptegels.

Juist ondersteunt Gozi al enkele jaren bij de doorontwikkeling en marketing van de webshop, de meest recente versie werd ontwikkeld op basis van het WooCommerce platform.

Bekijk de webshop van Gozi

Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd.

Het nieuwe platform voor alle bedrijven binnen Oerlemans Packaging werd door Juist ontworpen en ontwikkeld in WordPress. Hiermee kan Oerlemans eenvoudig alle websites in alle talen beheren.

Bekijk de website van Oerlemans

Willems Uden

Willems Uden adviseert, berekent, ontwerpt, realiseert én beheert alle werktuigbouwkundige installaties. Dit zijn hoofdzakelijk complexere installaties in de utiliteitsmarkt in zowel Nederland als daarbuiten.

In de nieuwe website welke Juist realiseerde staan de uitgevoerde projecten door Willems Uden centraal.

Bekijk de website van Willems Uden

Van Oort Interieurs

Sinds 1912 is Van Oort Interieurs een begrip in de wijde omgeving. Deze designspecialist staat bekend om zijn meubelen van trendsettende ontwerpers en toonaangevende merken.

Juist bedacht en ontwikkelde een volledige nieuwe digitale identiteit. Naast de nieuwe website begeleiden we bij de inzet van diverse digitale middelen zoals social, mail en search.

Bekijk de website van Van Oort Interieurs

Van Doren Engineers

Een familiebedrijf dat machines en productieprocessen intelligenter maakt. Dat is het doel van Van Doren. Vanuit een vijftal vestigingen richt Van Doren zich op drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie ICT.

Vanwege de blijvende groei naar gespecialiseerde mensen vervult Juist een actieve rol in de digitale arbeidsmarktcommunicatie binnen Van Doren. Via gerichte campagnes zorgen we voor het gewenste bereik, interactie en conversie.

Bekijk de website van Van Doren Engineers.

Restaurant ’t Raadhuis

Begin 2016 is gestart met het ‘nieuwe’ Raadhuis. Culinair genieten van mooie gerechten en prachtige wijnen zijn de basiselementen.

Naast het vernieuwde van het menu-concept verzorgt Juist alle digitale communicatie, zoals de nieuwe kernachtige website en diverse social marketing campagnes.

Bekijk de website of volg ’t Raadhuis op Facebook.

RKVV Volharding

Voor voetbalvereniging RKVV Volharding uit Vierlingsbeek ontwikkelden we de nieuwe website, gebaseerd op het door Juist ontwikkelde platform ‘MijnVerenigingOnline‘.

De website is responsive, gekoppeld aan KNVB Dataservice en uitgebreid met een module voor narrowcasting om schermen in de kantine te beheren.

Bekijk de website van Volharding.

Porte de Provence

Porte de Provence is een Franse brasserie, gevestigd in een oude boerenhoeve gelegen in het landelijke Boekel in Zuid Oost Brabant. De brasserie staat voor goed en lekker eten voor een betaalbare prijs.

Behalve de website verzorgen we ook alle communicatie en campagnes op Facebook en Google. Spelen met actualiteit, kwaliteit en sfeer zijn hierin belangrijke uitgangspunten waarmee we Porte de Provence onder de aandacht houden.

Bekijk de website van Porte de Provence

DIBA Groep

DIBA Groep is leverancier en applicateur van gietvloeren, coatingvloeren, mortelvloeren en troffelvloeren op basis van epoxy, MMA, PU (Polyurethaan) en HDF.

De website is opgebouwd rondom de verschillende branches waarin DIBA Groep actief is, gekoppeld aan projecten en een uitgebreide bestekservice voor technici.

Bekijk de website van DIBA Groep.

Temphory

Temphory is gespecialiseerd in het vinden, vormen én opleiden van vakmensen die het verschil maken in de metaaltechniek, energietechniek, offshore-industrie en infratechniek.

De rebranding van EuroTemp naar Temphory vormde de basis voor de uitstraling van de nieuwe website. Naast een onderscheidende identiteit is ook de navigatie ‘anders dan anders’. Zo hebben we bewust gekozen om bezoekers te laten kiezen waar ze naar op zoek zijn alvorens ze de juiste website te zien krijgen.

Benieuwd naar het resultaat? Check dan Temphory.com.

Movico

Movico ken je misschien van de Tour de France. Al sinds jaar en dag is Movico ‘hofleverancier’ voor podia, perstribunes, hospitality trailers en zélfs de finishboog. Met een unieke vloot van mobiele faciliteiten biedt Movico een uniek marketingconcept aan, om succesvol te communiceren met en daar waar de juiste doelgroep zich bevindt.

Juist denkt met Movico mee in de internationale vindbaarheid via Google en door de intensieve samenwerking wordt de website op een regelmatige basis geoptimaliseerd om kwalitatieve conversies te genereren.

Bekijk de indrukwekkende vloot van Movico.

Grezzo

Exclusieve en handgemaakte meubels voor binnen en buiten. Alle Grezzo meubels zijn maatwerk. Het materiaal dat Grezzo ontwikkelde is een unieke samenstelling van componenten en heeft de uitstraling van gestort beton met uitzonderlijke voordelen.

Juist bedacht en ontwikkelde de merknaam, logo, huisstijl en bijpassende website.

Laat je inspireren op Grezzo.nl

Albert Heijn Erp

De kracht van een lokale supermarkt als AH Erp zit ‘m in persoonlijk contact, service en gemak. Maar hoe pak je dit digitaal aan?

In de vertrouwde AH stijl ontworpen en bouwden we de nieuwe website. Daarnaast adviseren we bij de inzet van social media, e-mailmarketing én denken we pro-actief mee om de digitale gastvrijheid te optimaliseren.

Bekijk de website van AH Erp

Kleine Meierij

Kleine Meierij is als woningstichting al ruim 45 jaar actief in de gemeenten Bernheze, ‘s-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel. Zij helpen huurders om een goede, betaalbare woning te vinden.

De nieuwe corporate website is door Juist ontworpen en ontwikkeld, waarbij gebruiksgemak en een navigatie gebaseerd op toptaken centraal staan.

Bekijk de website van Kleine Meierij.

Le Mage

Bij Le Mage draait alles om wellness. In de kapsalon en schoonheidssalon in Sint-Anthonis werken stylisten, kleurspecialisten, make-up artists en spa-therapeuten met elkaar samen om ervoor te zorgen dat je helemaal ontspannen de salon verlaat.

Binnen een periode van 4 maanden ontwikkelden we de nieuwe en meertalige Magento webshop voor Le Mage.

Dé webshop voor Aveda producten vind je op LeMage-Shop.nl

HOOG.design

Hoog is dé site waar je inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Juist is verantwoordelijk voor de online marketing waaronder SEO, SEA en Social media.

Laat je inspireren op HOOG.design.

Van der Donk interieur

Van der Donk staat al 20 jaar voor topmerken in design meubelen en vakkundig advies op het gebied van hedendaagse interieurinrichting.In de showroom van Van der Donk in Gorinchem vind je exclusieve design meubels van merken zoals Rolf Benz, Montis, Leolux en Minotti.

Sinds enkele jaren adviseert en beheert Juist alle digitale marketing voor Van der Donk. Het meest recente resultaat hiervan is de nieuwe website, ontwikkeld op het Magento platform.

Ga direct naar DesignMeubels.nl.

Uitgeverij de Bode

Al vanaf 1904 is Uitgeverij de Bode actief in regionale kranten en drukwerk. Vanuit de hoofdvestiging in Zundert worden achttien regionale weekbladen huis-aan-huis verspreid, met een oplage van meer dan 500.000. Hiermee wordt West-Brabant en een groot deel van Zeeland van het belangrijkste regionale nieuws voorzien.

Juist ontwikkelde een multifunctioneel platform in WordPress waarmee iedere editie een passende digitale variant op het nieuws biedt.

Ga direct naar Internetbode.nl.

Statafelshop.nl (Deadan)

Naast de ontwikkeling van een Magento multishop platform met 22 websites beheren we voor Deadan eveneens alle online marketing. Een goede vindbaarheid in Google, zowel betaald (AdWords) als onbetaald (SEO) is hierin van fundamenteel belang.

Dit doen we niet alleen in Nederland, de webshops zijn ook actief in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Bestel jouw statafels op Statafelshop.nl

Stukadoorsbedrijf De Groot

Gevestigd in Erp maar werkzaam door heel Nederland, is stukadoorsbedrijf De Groot al sinds begin jaren tachtig actief in het ‘ambachtelijke’ stuc- en spuitwerk, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven.

Van daaruit zijn drie specialismen ontwikkeld die tevens centraal staan in de nieuwe website: buitengevelisolatie, stucwerk en akoestische plafonds.

Bekijk het resultaat op www.degrootbv.com.

Borek

In 1977 begonnen als parasolmerk is Borek inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf, dat sinds enkele jaren ook een meubelmerk uitbrengt onder dezelfde naam. Mede doordat Borek geen concessies heeft gedaan aan kwaliteit groeit de vraag naar Borek buitenmeubelen enorm. Borek staat voor innovatie, stijl en originaliteit en onderscheidt zich door het aantrekken van enkele topontwerpers in de designbranche, zoals Marcel Wolterinck en Eric Kuster.

Juist is de vaste partner van Borek voor alle digitale vraagstukken op zowel strategisch als uitvoerend niveau.

Bekijk de collectie van Borek of ga naar de webshop van Max&Luuk.

Zero8 Webshops

Zero8 exploiteert sinds 2008 een aantal specialistische webshops voor crossers, motorrijders en bmx’ers. Crosshelmen.nl is daarvan de grootste en is inmiddels uitgegroeid tot dé webwinkel voor iedere motorcrosser, autocrosser en trialrijder in Nederland.

Juist ontwikkelde de nieuwe webshops in Magento en is actief betrokken bij het verhogen van de omzet middels een effectieve inzet van digitale marketing.

Bekijk de webshop van Crosshelmen.nl.

Vloerenbedrijf Van Rijbroek

Vloerenbedrijf Van Rijbroek is toonaangevend sinds 1976. Zij bieden al 40 jaar totaaloplossingen voor afwerkvloeren en zijn gespecialiseerd in gietvloeren en akoestische isolatie.

Op basis van de oorspronkelijke huisstijl ontwikkelden we een strakke, nieuwe website in WordPress, die zowel in uitstraling als gebruiksgemak weer jaren mee kan.

Bekijk de nieuwe website van Vloerenbedrijf Van Rijbroek.

Standvast Wonen

Standvast Wonen verhuurt 9.000 woningen in Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Weurt, Winssen, Afferden, Deest, Druten en Puiflijk.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website werkten we nauw samen met Einder Communicatie.

Bekijk het resultaat op www.standvastwonen.nl.

Hoedemakers bouw en ontwikkeling

Hoedemakers is een familiebedrijf met een sterke traditie sinds 1931. Hoedemakers staat voor continuïteit en daarbij is het behoud van vakmanschap essentieel. Daarom investeren ze veel in de ontwikkeling van bouwtalent en hebben ze respect voor de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren.

Enkele jaren geleden ontwikkelden we de nieuwe website inclusief een CMS waarin Hoedemakers zelfstandig websites voor nieuwbouwprojecten kan aanmaken en beheren, zonder tussenkomst van technici.

Bekijk de corporate website op Hoedemakers.nu.

ZTaHL

Bij ZTaHL maken ze iedere dag dat wat ze graag maken: handgemaakte design meubels met staal. Lampen en tafels, voor binnen en buiten. Robuust en stijlvol. Eigentijds en klassiek. ZTaHL maakt letterlijk sterke collecties en is trots op het feit dat alles in Nederland wordt gemaakt.

De nieuwe website van ZTaHL toont naast de collectie ook een overzicht van verkooppunten en biedt inspiratie middels gerealiseerde projecten.

Bekijk de kracht van ZTaHL.com.

Sunshield

Voor de controle over daglicht en zonwering vertrouwen talloze opdrachtgevers op Sunshield. Je vindt de producten van Sunshield op vooruitstrevende gebouwen zoals musea, villa’s, showrooms en kantoorgebouwen.

Bekijk de corporate website op SunshieldGlobal.com.

Bug Bug Beachresort (Bali)

Dit bungalowresort op Bali wordt gerund door Nederlanders. Een uit de hand gelopen hobby resulteerde in een kleinschalig resort midden in het echte Balinese leven.

Om het resort digitaal op de kaart te zetten en meer reserveringen van Europeanen te behalen ontwikkelde Juist de volledige digitale identiteit. Beleving vormt hierin het sleutelwoord, daarom stuurden we fotograaf Merijn Koelink een week naar Bali om het resort op de gevoelige plaat vast te leggen.

Bekijk het resultaat op Bug-Bug-Beachresort.com.

Wil je nog meer projecten van ons zien? Bekijk ze hier.