• Werk waar we trots op zijn

    bekijk ons recent werk

We werken voor bedrijven van klein tot groot in uiteenlopende branches. Dat maakt ons werk zo interessant. Hieronder vind je een overzicht van recent opgeleverd werk.

B2Works

B2Works is een uitzendbureau gevestigd in Nijmegen voor industrie, food, productie en logistiek.

Met de propositie ‘uitzendbureau met lef’ wil B2Works potentiële opdrachtgevers en werknemers uitdagen om samen te werken. Duidelijke taal, geen gedoe en afspraak is afspraak. Dat kenmerkt B2Works.

Bekijk de nieuwe website van B2Works.

Agri Meets Design

Agri meets Design is hét platform waar boeren en ontwerpers elkaar ontmoeten en samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken. Agri meets Design speurt Nederland af naar prangende vragen, groot of klein, vanaf het erf of uit de beleidskamers. Dan gaan ze op zoek naar een goede match tussen de vragers en ontwerpers.

Juist bedacht en ontwikkelde het nieuwe portal in opdracht van ZLTO.

Kijk wat jij kunt bijdragen op www.agrimeetsdesign.nl

De Kokse Hoeve

Aan de rand van Gemert aan rivier de Aa ligt restaurant en zalencentrum De Kokse Hoeve. Van oudsher bekend in de wijde omtrek om haar mooie ligging en uitgebreide feestmogelijkheden.

De nieuwe eigenaren exploiteren eveneens restaurant en zalencentrum De Traverse in Helmond, waarvoor we in het verleden al mochten werken.

Bekijk de nieuwe websites van De Kokse Hoeve en van De Traverse.

GoedkopeAutoverzekering.nl

GoedkopeAutoverzekering.nl combineert de scherpe premies via internet met de uitstekende dienstverlening van een traditioneel assurantiekantoor dat sinds 1956 bestaat.

Juist ontwikkelde alweer de 2e versie van de website, nadat we de afgelopen jaren tal van acties rondom SEO en conversie optimalisatie hebben uitgevoerd. Al deze inzichten zijn vertaald in de verbeterde versie, waarbij we tevens het platform opnieuw ontwikkeld hebben op basis van WordPress.

Vergelijk en verzeker direct via www.goedkopeautoverzekering.nl

Vionq

Bij Vionq werken consultants die bedrijfsprocessen écht begrijpen. Zij kennen de praktijk, weten je wensen en processen te doorgronden en beschikken daarnaast over uitgebreide kennis van AFAS.

Vionq vroeg ons mee te denken in het concept, design en copywriting van de website. De technische ontwikkeling in OutSite (AFAS) werd door Vionq zelf verzorgd.

Bekijk de website van Vionq.

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

Je hebt een droom. Een bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst, een woning die als een thuis voelt, een school- of zorggebouw met meerwaarde of een investering die rendeert. Van der Heijden wil die droom samen met jou verwezenlijken.

We bedachten de propositie en ontwikkelden de nieuwe website voor dit bijzondere familiebedrijf wat dit jaar haar 125 jarig jubileum viert!

Laat je inspireren op www.vd-heijden.nl

Gaffert

Ga voor Gaffert. Als je tenslotte op zoek bent naar de allerbeste oplossing in horizontaal en verticaal transport. Of naar een manier waarop dat exceptionele transport wél plaats kan vinden.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe propositie en alle uitingen ging Gaffert voor Juist. Gebaseerd op een klantenpanel ontwikkelden we de nieuwe website met als duidelijke opdracht om ‘iets anders dan anders’ te maken in de traditionele markt waarin Gaffert zich begeeft. Oordeel zelf maar of dat is gelukt…

Bekijk de website van Gaffert.

Hawk Tuinmeubelen

Als je bij Hawk Tuinmeubelen niet meer slaagt voor een nieuwe tuintafel, dan lukt het je waarschijnlijk nergens. Doordat je het blad, onderstel en stoelen zelf kunt bepalen zijn de mogelijkheden eindeloos.

De oude wesbhop was toe aan een visuele en technische vernieuwing. Daarom ontwikkelden we een bijpassende uitstraling in een compleet nieuwe Magento omgeving waarmee Hawk verder kan bouwen aan de toekomst!

Bekijk de nieuwe webshop op www.hawktuinmeubelen.nl

Sinfonia Rotterdam

Sinfonia is hét kamerorkest van de havenstad van Nederland. Tijdens uitvoeringen in concertseries in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam, en op de vele nationale en internationale podia weten ze het publiek te betrekken bij de muzikale beleving.

Juist ontwikkelde de nieuwe website voor Sinfonia inclusief een eenvoudige bestelomgeving voor de ticketverkoop van de verschillende concerten.

Bekijk de website van Sinfonia.

RedFoxBlue

Wie blijvend commercieel succes en meer omzet tegen lagere kosten wil, heeft een wendbare en continu lerende organisatie nodig. RedFoxBlue bouwt dergelijke organisaties door data analyse te koppelen aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren.

We mochten voor RedFoxBlue niet alleen de nieuwe website bedenken en bouwen, we ontwikkelden ook een applicatie die een efficiënte interne administratie garandeert.

Benieuwd naar het resultaat? Check dan www.redfoxblue.nl

Kleijngeld Bouwmaterialen

Kleijngeld Bouwmaterialen is een leverancier van bouwmaterialen. Dat wil zeggen: ze leveren bouwmaterialen. Zoals er dat meer zijn die dat doen. Dat is op zichzelf ook geen hogere wiskunde. Jij bestelt, Kleijngeld levert. Klaar.

Maar vanaf dat ze starten, in 2004, hebben ze tegen zichzelf gezegd: we gaan het anders doen. Anders dan iedereen. En dat geldt uiteraard ook voor de website.

Bekijk de website van Kleijngeld.

Kober Kinderopvang

Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Dagelijks ontvangen ze duizenden kinderen op kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderadressen en bij de tussenschoolse opvang.

Juist ontwikkelde de nieuwe website voor Kober welke werd ontworpen door Einder. De komende periode ondersteunt Juist bij een effectieve inzet van online marketing.

Bekijk de website van Kober

PDCU

Bij het regelen van je personeelszaken kun je soms wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij werving en selectie, verzuimbegeleiding of een dreigend arbeidsconflict.

De belangrijkste vragen en uitdagingen van (potentiële) klanten vormen de basis voor de opbouw van de nieuwe website. Een visuele weergave van de werkwijze van PDCU geeft vervolgens concreet antwoord hierop.

Bekijk de website van PDCU.

Gozi.nl

De meest originele cadeaus maak je online bij Gozi.nl. Unieke producten bedrukt met jouw foto’s, al vanaf 1 exemplaar te bestellen. Bij Gozi bestel je memoryspellen, speelkaarten, vliegers, bierviltjes, puzzels en zelfs stoeptegels.

Juist ondersteunt Gozi al enkele jaren bij de doorontwikkeling en marketing van de webshop, de meest recente versie werd ontwikkeld op basis van het WooCommerce platform.

Bekijk de webshop van Gozi

Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd.

Het nieuwe platform voor alle bedrijven binnen Oerlemans Packaging werd door Juist ontworpen en ontwikkeld in WordPress. Hiermee kan Oerlemans eenvoudig alle websites in alle talen beheren.

Bekijk de website van Oerlemans

Willems Uden

Willems Uden adviseert, berekent, ontwerpt, realiseert én beheert alle werktuigbouwkundige installaties. Dit zijn hoofdzakelijk complexere installaties in de utiliteitsmarkt in zowel Nederland als daarbuiten.

In de nieuwe website welke Juist realiseerde staan de uitgevoerde projecten door Willems Uden centraal.

Bekijk de website van Willems Uden

Van Oort Interieurs

Sinds 1912 is Van Oort Interieurs een begrip in de wijde omgeving. Deze designspecialist staat bekend om zijn meubelen van trendsettende ontwerpers en toonaangevende merken.

Juist bedacht en ontwikkelde een volledige nieuwe digitale identiteit. Naast de nieuwe website begeleiden we bij de inzet van diverse digitale middelen zoals social, mail en search.

Bekijk de website van Van Oort Interieurs

Van Doren Engineers

Een familiebedrijf dat machines en productieprocessen intelligenter maakt. Dat is het doel van Van Doren. Vanuit een vijftal vestigingen richt Van Doren zich op drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie ICT.

Vanwege de blijvende groei naar gespecialiseerde mensen vervult Juist een actieve rol in de digitale arbeidsmarktcommunicatie binnen Van Doren. Via gerichte campagnes zorgen we voor het gewenste bereik, interactie en conversie.

Bekijk de website van Van Doren Engineers.

Porte de Provence

Porte de Provence is een Franse brasserie, gevestigd in een oude boerenhoeve gelegen in het landelijke Boekel in Zuid Oost Brabant. De brasserie staat voor goed en lekker eten voor een betaalbare prijs.

Behalve de website verzorgen we ook alle communicatie en campagnes op Facebook en Google. Spelen met actualiteit, kwaliteit en sfeer zijn hierin belangrijke uitgangspunten waarmee we Porte de Provence onder de aandacht houden.

Bekijk de website van Porte de Provence

DIBA Groep

DIBA Groep is leverancier en applicateur van gietvloeren, coatingvloeren, mortelvloeren en troffelvloeren op basis van epoxy, MMA, PU (Polyurethaan) en HDF.

De website is opgebouwd rondom de verschillende branches waarin DIBA Groep actief is, gekoppeld aan projecten en een uitgebreide bestekservice voor technici.

Bekijk de website van DIBA Groep.

Grezzo

Exclusieve en handgemaakte meubels voor binnen en buiten. Alle Grezzo meubels zijn maatwerk. Het materiaal dat Grezzo ontwikkelde is een unieke samenstelling van componenten en heeft de uitstraling van gestort beton met uitzonderlijke voordelen.

Juist bedacht en ontwikkelde de merknaam, logo, huisstijl en bijpassende website.

Laat je inspireren op Grezzo.nl

Movico

Movico ken je misschien van de Tour de France. Al sinds jaar en dag is Movico ‘hofleverancier’ voor podia, perstribunes, hospitality trailers en zélfs de finishboog. Met een unieke vloot van mobiele faciliteiten biedt Movico een uniek marketingconcept aan, om succesvol te communiceren met en daar waar de juiste doelgroep zich bevindt.

Juist denkt met Movico mee in de internationale vindbaarheid via Google en door de intensieve samenwerking wordt de website op een regelmatige basis geoptimaliseerd om kwalitatieve conversies te genereren.

Bekijk de indrukwekkende vloot van Movico.

Kleine Meierij

Kleine Meierij is als woningstichting al ruim 45 jaar actief in de gemeenten Bernheze, ‘s-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel. Zij helpen huurders om een goede, betaalbare woning te vinden.

De nieuwe corporate website is door Juist ontworpen en ontwikkeld, waarbij gebruiksgemak en een navigatie gebaseerd op toptaken centraal staan.

Bekijk de website van Kleine Meierij.

Albert Heijn Erp

De kracht van een lokale supermarkt als AH Erp zit ‘m in persoonlijk contact, service en gemak. Maar hoe pak je dit digitaal aan?

In de vertrouwde AH stijl ontworpen en bouwden we de nieuwe website. Daarnaast adviseren we bij de inzet van social media, e-mailmarketing én denken we pro-actief mee om de digitale gastvrijheid te optimaliseren.

Bekijk de website van AH Erp

HOOG.design

Hoog is dé site waar je inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Juist is verantwoordelijk voor de online marketing waaronder SEO, SEA en Social media.

Laat je inspireren op HOOG.design.

Le Mage

Bij Le Mage draait alles om wellness. In de kapsalon en schoonheidssalon in Sint-Anthonis werken stylisten, kleurspecialisten, make-up artists en spa-therapeuten met elkaar samen om ervoor te zorgen dat je helemaal ontspannen de salon verlaat.

Binnen een periode van 4 maanden ontwikkelden we de nieuwe en meertalige Magento webshop voor Le Mage.

Dé webshop voor Aveda producten vind je op LeMage-Shop.nl

Stukadoorsbedrijf De Groot

Gevestigd in Erp maar werkzaam door heel Nederland, is stukadoorsbedrijf De Groot al sinds begin jaren tachtig actief in het ‘ambachtelijke’ stuc- en spuitwerk, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven.

Van daaruit zijn drie specialismen ontwikkeld die tevens centraal staan in de nieuwe website: buitengevelisolatie, stucwerk en akoestische plafonds.

Bekijk het resultaat op www.degrootbv.com.

Van der Donk interieur

Van der Donk staat al 20 jaar voor topmerken in design meubelen en vakkundig advies op het gebied van hedendaagse interieurinrichting.In de showroom van Van der Donk in Gorinchem vind je exclusieve design meubels van merken zoals Rolf Benz, Montis, Leolux en Minotti.

Sinds enkele jaren adviseert en beheert Juist alle digitale marketing voor Van der Donk. Het meest recente resultaat hiervan is de nieuwe website, ontwikkeld op het Magento platform.

Ga direct naar DesignMeubels.nl.

Zero8 Webshops

Zero8 exploiteert sinds 2008 een aantal specialistische webshops voor crossers, motorrijders en bmx’ers. Crosshelmen.nl is daarvan de grootste en is inmiddels uitgegroeid tot dé webwinkel voor iedere motorcrosser, autocrosser en trialrijder in Nederland.

Juist ontwikkelde de nieuwe webshops in Magento en is actief betrokken bij het verhogen van de omzet middels een effectieve inzet van digitale marketing.

Bekijk de webshop van Crosshelmen.nl.

Statafelshop.nl (Deadan)

Naast de ontwikkeling van een Magento multishop platform met 22 websites beheren we voor Deadan eveneens alle online marketing. Een goede vindbaarheid in Google, zowel betaald (AdWords) als onbetaald (SEO) is hierin van fundamenteel belang.

Dit doen we niet alleen in Nederland, de webshops zijn ook actief in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Bestel jouw statafels op Statafelshop.nl

Standvast Wonen

Standvast Wonen verhuurt 9.000 woningen in Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Weurt, Winssen, Afferden, Deest, Druten en Puiflijk.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website werkten we nauw samen met Einder Communicatie.

Bekijk het resultaat op www.standvastwonen.nl.

Borek

In 1977 begonnen als parasolmerk is Borek inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf, dat sinds enkele jaren ook een meubelmerk uitbrengt onder dezelfde naam. Mede doordat Borek geen concessies heeft gedaan aan kwaliteit groeit de vraag naar Borek buitenmeubelen enorm. Borek staat voor innovatie, stijl en originaliteit en onderscheidt zich door het aantrekken van enkele topontwerpers in de designbranche, zoals Marcel Wolterinck en Eric Kuster.

Juist is de vaste partner van Borek voor alle digitale vraagstukken op zowel strategisch als uitvoerend niveau.

Bekijk de collectie van Borek of ga naar de webshop van Max&Luuk.

ZTaHL

Bij ZTaHL maken ze iedere dag dat wat ze graag maken: handgemaakte design meubels met staal. Lampen en tafels, voor binnen en buiten. Robuust en stijlvol. Eigentijds en klassiek. ZTaHL maakt letterlijk sterke collecties en is trots op het feit dat alles in Nederland wordt gemaakt.

De nieuwe website van ZTaHL toont naast de collectie ook een overzicht van verkooppunten en biedt inspiratie middels gerealiseerde projecten.

Bekijk de kracht van ZTaHL.com.

Hoedemakers bouw en ontwikkeling

Hoedemakers is een familiebedrijf met een sterke traditie sinds 1931. Hoedemakers staat voor continuïteit en daarbij is het behoud van vakmanschap essentieel. Daarom investeren ze veel in de ontwikkeling van bouwtalent en hebben ze respect voor de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren.

Enkele jaren geleden ontwikkelden we de nieuwe website inclusief een CMS waarin Hoedemakers zelfstandig websites voor nieuwbouwprojecten kan aanmaken en beheren, zonder tussenkomst van technici.

Bekijk de corporate website op Hoedemakers.nu.

Sunshield

Voor de controle over daglicht en zonwering vertrouwen talloze opdrachtgevers op Sunshield. Je vindt de producten van Sunshield op vooruitstrevende gebouwen zoals musea, villa’s, showrooms en kantoorgebouwen.

Bekijk de corporate website op SunshieldGlobal.com.