Waar ben je naar op zoek?

Waarom een WordPress-website?

WordPress is voor praktisch ieder doel een juiste keuze. Of je nu wil informeren met een zakelijke website of voor zoveel mogelijk omzet wil zorgen met een webshop: met een WordPress-website zit je goed.

Waarom is WordPress het juiste CMS?

  • Het is gratis;
  • Het is open-source, waardoor er veel nieuwe functionaliteiten en plugins worden ontwikkeld;
  • Het is heel flexibel: kies een bestaand thema of bouw volgens een compleet eigen design;
  • Het is (relatief) gebruiksvriendelijk: iedereen kan ermee werken.

Daarom kiezen wij voor WordPress. Voor eenvoudige, strakke one-pagers, maar óók voor supergeavanceerde maatwerkwebsites.

Wanneer is een WordPress-website het juiste antwoord?

Als je nog helemaal geen website hebt.
Je hebt simpelweg behoefte aan ’n plekje op het web. Dan zouden wij in bijna alle gevallen WordPress adviseren. Ook als dat plekje een WooCommerce-webshop wordt.

Als je serieus werk wil maken van je website.
In de breedste zin van het woord. Misschien startte je met een gratis websitebouwer en kun je daar jouw wensen niet realiseren. Misschien is je huidige site degelijk, maar niet berekend op de groei die jij voor ogen hebt. Investeren in een nieuwe WordPress-website kan dan een verstandige keuze zijn.

Als je huidige website verouderd is.
Websites hebben nou eenmaal een bepaalde houdbaarheidsdatum. Digitale ontwikkelingen staan immers nooit stil. En als je een kopje koffie kunt zetten voordat je website volledig inlaadt is dat ook een prima indicatie dat je best een nieuwe website kunt gebruiken.

Als je het plafond hebt bereikt van je potentie.
Je hebt geïnvesteerd in SEO, in SEA, in social campagnes, e-mailmarketing en andere marketingmiddelen… en tóch blijft resultaat uit. Misschien is je website dan het marketingmiddel dat aan renovatie toe is. Met conversie-optimalisatie kun je het maximale uit je website halen – mits je website nog kán groeien. Is het antwoord ‘nee’? Dan ben je waarschijnlijk toe aan een nieuwe.

De juiste aanpak

Aftrap

Voordat we van start gaan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En in welke richting dat is bespreken we samen. Tijdens een aftrapsessie bepalen we waar je website allemaal aan moet voldoen. Zo weten onze designers en bouwers precies wat ze moeten maken. Zie ’t maar als de architectenfase.

01
Inrichting

Je website krijgt een eigen plek op internet. Tijdens deze fase slaan we vast de piketpaaltjes van die te bouwen stek. We richten de server en de testlocatie in. Daar kun je later ook onze werkzaamheden volgen en aanpassingen bekijken, bijvoorbeeld.

02
Bouwen

Met het webdesign als bouwtekening begint het technische gedeelte. Afhankelijk van de functionaliteit van je website gaan we aan de slag: we schrijven codes, richten thema’s in of bouwen je site vanaf de grond af op. Maar altijd: volgens afspraak.

03
Testen

Als we deze fase bereiken kan de virtuele vlag in de nok. Want dan is het eind écht in zicht! We testen samen met jou of de website werkt zoals we voor ogen hadden. Iedere knop, elk element en elke pagina moet kloppen. Op mobiele telefoons én computerschermen.

04
Live

Toeters, bellen en taart: je website is af! Uitvoerig getest, perfect gemaakt volgens ontwerp. Klaar om bezocht te worden. Tenminste: als je daar een gedegen marketingstrategie voor hebt. Want om het juiste resultaat te halen heb je een goed plan nodig, waarin je beschrijft hoe je jouw doelen behaalt. Maar je website, díe staat alvast. Als een huis.

05
Support

Je website staat live, maar we blijven voor je klaar staan. We zijn 24/7 bereikbaar voor spoedjes. En voor al je overige WordPress-vragen en aanpassingen aan je website gaan we tijdens kantoortijden aan de slag. Onze supportafdeling staat voor je klaar!

06
Onderhoud

Jouw website heeft, net als je auto, regelmatig onderhoud nodig. WordPress is (misschien ook net als je auto) continu in beweging. Je wil dat je site technisch in orde is én veilig blijft. Daarom is het nodig om je site altijd te blijven updaten. Onze oplossing: WordPress-onderhoud in de vorm van het JOW!-model.

07

Ook zij weten onder andere wat juist is

Meer weten?

Wil jij weten of een WordPress website ook voor jou het juiste antwoord is? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Rob je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Rob Plan direct een afspraak

Rob van der Pol

Projectleider

"Ik zet mijn schouders onder jouw project."