Waar ben je naar op zoek?

Walkro

Walkro groeit door recruitment marketing

Medewerkers werven in een krappe arbeidsmarkt? Dat is een behoorlijke uitdaging. Vastberaden en doelgericht schakelde Walkro hulp in voor dit complexe recruitment marketing vraagstuk. Het vinden van geschikte collega’s werd een topprioriteit, en met succes!

Marketing
Minicase
Recruitment marketing
Social media marketing

Het juiste doel

Een effectieve recruitment marketingstrategie ontwikkelen met een inspirerende online kandidaatroute, gericht op het aantrekken van medewerkers, van vrachtwagenchauffeurs tot procesoperators.

De juiste middelen

We creëerden aantrekkelijke wervingscontent, waaronder een ‘Werken bij’-pagina, vacaturepagina’s met overtuigende vacatureteksten en medewerkersverhalen, om zo sterke social wervingscampagnes in te zetten om kandidaten te vinden én te werven.

Het juiste resultaat

Meer dan 550 sollicitanten via social ads en de website, 12 nieuwe collega’s en 480.553 bereikte potentiële kandidaten. En het aantal sollicitanten groeit nog elke dag!

Walkro weet dus wat juist is

En jij? Wat is juist voor jou? Daar gaan we graag samen met jou naar op zoek. Met ’n worstenbroodje in de hand, als je ’t ons vraagt.

Ik wil een afspraak maken

Meer weten?

Wil jij weten of recruitment marketing ook voor jou het juiste antwoord is? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Filip je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Filip Plan direct een afspraak

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."