Waar ben je naar op zoek?

Jessy Jacobs

Contentmarketeer

Sociale praatgraag. Is bezig om Spaans te leren. In het weekend te vinden in een karaokebar – en anders in de snackbar.

Sander Jonkers

Marketingstrateeg

Lt. Search, maar heeft geen Raichu. ‘Verkrijgt’ graag dingen en schrijft marketingplannen. Zwaait de scepter over de flexpool.

Harm Snijders

Merkstrateeg & Projectleider

Vermarkte dieren en bieren. Laat klanten net zo breed lachen als hijzelf. Luistert naar blinde Italiaanse tenors en blonde Amerikaanse rappers. Effe wachten…

Casper School

E-commerce Specialist

Typische generatie Z’er: gamet, Netflixt, chillt en YouTubet. Produceert decibels op zijn motor en geniet van decibels op festivals.

Rob van der Pol

Projectleider

Gek van magische kaarten, maar kan niet goochelen. Amateur brouwer, professioneel proever. Zet zijn schouders onder projecten en rugbytegenstanders.

Jorg Gijsbers

Operationeel Directeur

Zelfbenoemd kenniskanon, maar won nog geen Juist-quiz. Desondanks: sportief. Houdt van metal, meten en middeleeuwen. En van carnaval.

Sabine Verbruggen

Receptioniste

Slaat balletjes op de baan en schuift vervolgens de bittere variant naar binnen. Het gastvrouwschap is haar eerste baan zonder (luxe)paarden. De hond blijft trouwens ook thuis.

Bart van der Kieft

E-commerce Specialist

Maakt zo vaak ’n handsbal dat hij de bijna gelijknamige sport maar is gaan beoefenen. Traint ook zijn vingervlugheid met gamecontrollers. Programmeert daarom sneller dan het licht.

Berrie Abelen

Mede-eigenaar

Gewoon de allerbeste bedrijfsovernameadviseur. Praktiserend whiskeyliefhebber en -verzamelaar. Genieter van oude Mercedessen, bezitter van nieuwe. Put kracht uit putten.

Teun van den Heuvel

Merk- & Contentstrateeg

Taaltovenaar, scrabblekoning, vrijdagavonddrummer en fervent Paint-gebruiker. Hangt ook de chef uit in de keuken.

Indy van den Elzen

Projectondersteuner

Creatief in concept en fotografie. Is in opleiding en leidt zelf pony’s op. Liet haar oesterzwammen achter voor een stage bij Juist.

Marloes Franken

Trafficmanager

Verkeersregelaar op de tennisclub én bij Juist. Vervult bij beide een dubbelrol. Wandelt door omgevingen, maar loopt harder door Netflix heen.

Mayke Vissers

Online Marketeer

Wandelt, voetbalt en stapt. Knapt naast oude meubels ook landingspagina’s voor klanten op. Lust graag dungesneden voorgerechten.

Angelique Emonds

Receptioniste

Combineert gezelligheid en gastvrijheid graag met gastvrouwheid. Vraag haar naar haar hobby Tacoyo (want wij weten ook niet wat dat is). Tennis kennen we wel.

Roy Bressers

SEA Marketeer & UX Vormgever

‘Lionel Bressi’, alias ‘De Bressias’. Heeft bijna net zoveel bijnamen en voetbaltalent als kennis van SEA en UX.

Hilde Verstraten

Supportspecialist

De duizendpoot waar het cliché op is gebaseerd. Horecamedewerker voor de hobby, interieurvormgever voor de studie. Houdt desondanks voldoende tijd over voor Support.

Siebe van Moorsel

Projectondersteuner

Klussen, voetballen, flexwerk, teksten schrijven, websites bouwen, friet halen, bier drinken… ‘Is er iets wat Siebe niet kan?’ hebben we nog niet met ‘Nee’ kunnen beantwoorden.

Dave Martens

E-commerce Projectleider

Magento-Martens. Is ook in zijn eigen tijd met (zijn) webshops bezig. Of met speciaalbier. Organiseert Japanse evenementen en is eigenlijk algemeen japanofiel.

Stef Arts

WordPress Ontwikkelaar

Bekokstooft graag woordgrapjes (maar: niks apArts). Komt uit Helmond en draagt een trainingspak… als hij training geeft aan een juniorenelftal.

Tom Hoevenaars

WordPress Ontwikkelaar

Draagt vanwege zijn multifunctionaliteit de bijnaam Tommie Patch. Speelt airsoft, maar is geen softie – die balletjes komen best hard aan.

Ties van den Berg

WordPress Ontwikkelaar

Houdt van sport – kijken. Slaat ook buiten werktijd toetsen van zijn keyboard aan, maar dan muzikaal. Mits zijn moestuin er netjes bij ligt.

Eva Verhoeven

Vormgever

Creatief met sieraden, tekeningen of (digitale) illustraties. Altijd een gevulde (digitale) winkelmand. Legt graag momenten van willekeur vast op Polaroid.

Nicole Verhagen

Merkstrateeg & Online Marketeer

Fervent klusser en (nieuwe) huizenbouwer. Kijkt ook intern graag naar andere adresjes (want: gedetacheerd). Zet zodoende haar kennis van marketing in bij klanten.

Marleen van Sleeuwen

Projectleider

Houdt zo van tennis dat ze lid is van twee verenigingen. Wielrenner bij mooi weer. Bordspelletjesfanaat bij slecht weer. Skiër bij sneeuw.

Rick Fontein

SEA & SEO Marketeer

Staat graag in de keuken om de lekkerste gerechten te maken – en ze daarna op te eten. Beoefent de hypesport padel, maar tennist ook ‘gewoon’.

Rik Beekmans

Projectleider & Online Marketeer

De betere helft van een DJ-duo. Verbindt net zo makkelijk het ene plaatje aan het andere als bezoekers aan websites. Vindt winnen belangrijker dan meedoen.

Filip Demuyt

Algemeen Directeur

Ooit talentvol wielrenner, inmiddels voorbijgefietst door zijn zoons. Ging van Belg naar Brabander en van bedrijfseconoom naar bedrijfseigenaar.

Martijn Pecht

E-commerce Specialist

‘El Profesor’, brouwt biertjes voor de hobby. Gooit slappe touwtjes in het water en noemt dat vliegvissen. Gooit het ook regelmatig op een gitaarakkoordje.

Guus Wagemakers

Projectondersteuner

Houdt van flatsen. Zet vooral in de derde helft alle gekheid op een stickie. Ambieerde vroeger tandheelkunde, maar studeert bedrijfskunde.

Rik der Kinderen

Ontwikkelaar & Serverbeheerder

Hoeveel Ri(c)ks er ook volgen: Rik is de enige echte. Beheert servers en ontwikkelt zo’n beetje alles. Vanaf het prille begin.

Maud van der Wijst

Projectondersteuner

Sportief gezelligheidsdier, ziet niets zwart-wit. Behalve haar keyboardtoetsen, skipistes en schaakbord.

Nick Timmermans

E-commerce Specialist

‘Magentomagiër uit Maastricht’ genoemd, maar komt uit ’n ander stukje Limburg. Gamet, puzzelt & quizt – als ’t maar gezellig is.

Lindy Smits

Manager HR & Financiën

Rechterhand van de voltallige directie, maar eigenlijk van iedereen. Presteert perfect met personeel en pecunia’s. Bokst dus alles voor elkaar.

Claudia Lange - Gijsbers

Projectleider

Slaat meer aces voor klanten dan op het tennisveld – en kan goed tennissen. Laat Juist al sinds haar 18e groeien, maar zet die opvoedskills nu in voor haar dochter.

Ook Juist worden?

WordPress Ontwikkelaar

We zorgen voor resultaat. Dat doen we voor klanten in allerlei branches. We ontwikkelen websites, webshops en andere marketingmiddelen, helemaal afgestemd op de klant en zijn...

Bekijk vacatures

Advertising Specialist

Wij zorgen graag voor resultaat voor onze klanten. We maken van kijkers kopers. Of goed geïnformeerde bezoekers. Dat begint vaak met een social advertentie, een SEA-campagne...

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen? Maar ben jij toch dé juiste aanvulling op ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Solliciteer

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐