Waar ben je naar op zoek?

Dave Martens

E-commerce Specialist

Magento-Martens. Is ook in zijn eigen tijd met (zijn) webshops bezig. Of met speciaalbier. Organiseert Japanse evenementen en is eigenlijk algemeen japanofiel.

Max Abelen

Projectondersteuner

Acteert op allerlei niveaus, afhankelijk van de hoogte van het podium. Draait zijn hand niet om voor een salto, maar zijn lijf dus wel. Beheerst de kunst van het bakken van Maxarons.

Lindy Zomers

Manager HR & Financiën

Rechterhand van de voltallige directie, maar eigenlijk van iedereen. Presteert perfect met personeel en pecunia’s. Bokst dus alles voor elkaar.

Rob van der Pol

Projectleider

Gek van magische kaarten, maar kan niet goochelen. Amateur brouwer, professioneel proever. Zet zijn schouders onder projecten en rugbytegenstanders.

Brian van Dijk

SEO, SEA & Social Marketeer

Meestervoorspeller. Een Dijk van een digitale voetballer, maar op de échte grasmat vaak nog te beneveld van the night before. Kroeg, festival of zelfs allebei. Als het om resultaat gaat is Brian immers allround!

Ties van den Berg

WordPress Ontwikkelaar

Houdt van sport – kijken. Slaat ook buiten werktijd toetsen van zijn keyboard aan, maar dan muzikaal. Mits zijn moestuin er netjes bij ligt.

Martijn Pecht

E-commerce Specialist

‘El Profesor’, brouwt biertjes voor de hobby. Gooit slappe touwtjes in het water en noemt dat vliegvissen. Gooit het ook regelmatig op een gitaarakkoordje.

Mayke Vissers

SEO Marketeer

Bouwt momenteel haar droomhuis, maar bouwt en analyseert al langer aan SEO geoptimaliseerde landingspagina’s voor klanten. Lust graag dungesneden voorgerechten.

Marloes Franken

Trafficmanager

Verkeersregelaar op de tennisclub én bij Juist. Vervult bij beide een dubbelrol. Wandelt door omgevingen, maar loopt harder door Netflix heen.

Tom Hoevenaars

WordPress Ontwikkelaar

Draagt vanwege zijn multifunctionaliteit de bijnaam Tommie Patch. Speelt airsoft, maar is geen softie – die balletjes komen best hard aan.

Harm Snijders

Merkstrateeg & Klantadviseur

Vermarkte dieren en bieren. Laat klanten net zo breed lachen als hijzelf. The GOAT! Sorry, ik bedoel… De goot… kan niet winnen met bowlen zonder hekjes bij de goot.

Berrie Abelen

Mede-eigenaar

Gewoon de allerbeste bedrijfsovernameadviseur. Praktiserend whiskeyliefhebber en -verzamelaar. Genieter van oude Mercedessen, bezitter van nieuwe. Put kracht uit putten.

Jorg Gijsbers

Directeur

Zelfbenoemd kenniskanon, maar won nog geen Juist-quiz. Desondanks: sportief. Houdt van metal, meten en middeleeuwen. En van carnaval.

Gijs van Hout

WordPress Ontwikkelaar

Rockt de basgitaar (in maar liefst twee bands) én de digitale wereld van games, films, gadgets, software en AI. Automatiseert graag werkprocessen en weet ook iets van crypto trading.

Siebe van Moorsel

Marketingstrateeg & Online Marketeer

Klussen, voetballen, online campagnes inrichten, teksten schrijven, websites bouwen, friet halen, bier drinken… ‘Is er iets wat Siebe niet kan?’ hebben we nog niet met ‘Nee’ kunnen beantwoorden.

Claudia Lange - Gijsbers

Projectleider

Slaat meer aces voor klanten dan op het tennisveld – en kan goed tennissen. Laat Juist al sinds haar 18e groeien, maar zet die opvoedskills nu in voor haar dochters.

Nicole Verhagen

Klantadviseur

Fervent klusser en (nieuwe) huizenbouwer. Kijkt ook intern graag naar andere adresjes (want: gedetacheerd). Zet zodoende haar kennis van marketing in bij klanten.

Roy Lenkens

Online Marketeer

Luistert bijna dagelijks naar de muziek van Eminem. Trapt graag een balletje, geeft voetbaltraining en is barman als het uitkomt. Is daardoor net zo vaak bij de lokale voetbalclub te vinden als bij Juist.

Sha're Schoenaker

WordPress Ontwikkelaar & Vormgever

Motormuis die ook gek is op gamen. Eet graag rauwe vis met stokjes en maakt kaarsen. Woont randje Brabant maar is geen feestbeest. Houdt wel van haar eigen beest (hondje Elmo) en gezelligheid.

Hanneke Wijers

Receptioniste

Trekt regelmatig haar wandelschoenen aan of baantjes in het zwembad. Op-en-top familiemens. Ontvangt gasten met Brabantse gastvrijheid. Kan heel hard lachen, maar alleen als het écht heel grappig is.

Teun van den Heuvel

Creatief Directeur

Taaltovenaar, scrabblekoning, vrijdagavonddrummer en fervent Paint-gebruiker. Hangt ook de chef uit in de keuken.

Jessy Jacobs

Hoofd Social & E-mail

Sociale praatgraag. Is bezig om Spaans te leren. In het weekend te vinden in een karaokebar – en anders in de snackbar.

Sabine Verbruggen

Receptioniste

Slaat balletjes op de baan en schuift vervolgens de bittere variant naar binnen. Het gastvrouwschap is haar eerste baan zonder (luxe)paarden. De hond blijft trouwens ook thuis.

Rik der Kinderen

Ontwikkelaar & Serverbeheerder

Hoeveel Ri(c)ks er ook volgen: Rik is de enige echte. Beheert servers en ontwikkelt zo’n beetje alles. Vanaf het prille begin.

Sander Jonkers

Klantadviseur en Marketingstrateeg

De Eric Addo van Boekel Sport. Buiten de lijnen is hij een meesterbrouwer van ‘Afpilszers’. Bij Juist? Gewoon onze strategische topper!

Nick Timmermans

Magento Ontwikkelaar

‘Magentomagiër uit Maastricht’ genoemd, maar komt uit ’n ander stukje Limburg. Gamet, puzzelt & quizt – als ’t maar gezellig is.

Casper School

Magento Ontwikkelaar

Typische generatie Z’er: gamet, Netflixt, chillt en YouTubet. Produceert decibels op zijn motor en geniet van decibels op festivals.

Rick Fontein

SEA & SEO Marketeer

Staat graag in de keuken om de lekkerste gerechten te maken – en ze daarna op te eten. Beoefent de hypesport padel, maar tennist ook ‘gewoon’.

Eva Verhoeven

Vormgever & UX-designer

Staat iedere week op de tennisbaan én in de kroeg. Woont samen met twee vriendinnen en verplaatst zich in het weekend dan ook twee keer zo snel per tandem. Legt graag momenten van willekeur vast op Polaroid.

Yvonne Dumoulin

Tekstschrijver

Combineert lekker lopende zinnen en ook bier met eten. Gek op koken, punkrock en dochter Roos. Neemt geen genoegen met een zeven. Zeg jij ‘Hey ho’, dan zegt Yvonne: ‘Let’s go!’

Stef Arts

WordPress Ontwikkelaar

Bekokstooft graag woordgrapjes (maar: niks apArts). Komt uit Helmond en draagt een trainingspak… als hij training geeft aan een juniorenelftal.

Jori Goené

Klantadviseur & Projectleider

Geboren en getogen in ‘Utreg’, toch naar Brabant gekomen. Fervent bierdrinker en een lichte voorkeur voor Ajax. Zegt patat in plaats van friet, minpuntje.

Hilde Verstraten

Social Marketeer

De duizendpoot waar het cliché op is gebaseerd. Horecamedewerker voor de hobby, interieurvormgever voor de studie. Houdt desondanks voldoende tijd over voor Social media.

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

Ooit talentvol wielrenner, inmiddels voorbijgefietst door zijn zoons. Ging van Belg naar Brabander en van bedrijfseconoom naar bedrijfseigenaar.

Luuk van Kortenhof

Support medewerker

Ex-schaakkampioen en diehard TOP Oss fan (bezoekt ook álle uitwedstrijden). Kan net zo goed multitasken als een octopus – speelt toevalligerwijs ook bij de gelijknamige club een stevig potje rugby, én de derde helft. Ome Luuk voor intimi.

Roy Bressers

Teamleider, SEA Marketeer & UX Vormgever

‘Lionel Bressi’, alias ‘De Bressias’. Heeft bijna net zoveel bijnamen en voetbaltalent als kennis van SEA en UX.

Ook Juist worden?

Creatieve UX-designer

Bij Juist creëren we sterke merken, maken we marketingmiddelen en ontwerpen we toepasselijke websites, voorzien van strakke designs. Helemaal afgestemd op de klant en zijn wensen...

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen? Maar ben jij toch dé juiste aanvulling op ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Solliciteer

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐