Waar ben je naar op zoek?

Nick Timmermans

E-commerce Specialist

‘Magentomagiër uit Maastricht’ genoemd, maar komt uit ’n ander stukje Limburg. Gamet, puzzelt & quizt – als ’t maar gezellig is.

Jorg Gijsbers

Operationeel Directeur

Zelfbenoemd kenniskanon, maar won nog geen Juist-quiz. Desondanks: sportief. Houdt van metal, meten en middeleeuwen. En van carnaval.

Jessy Jacobs

Contentmarketeer

Sociale praatgraag. Is bezig om Spaans te leren. In het weekend te vinden in een karaokebar – en anders in de snackbar.

Jos Brocks

Vormgever & WordPress Ontwikkelaar

Filmfreak, Photoshopfanaticus en front-end-filosoof. De oorspronkelijke ‘Jos van Oss’. Zet zijn creativiteit ook in voor illustere illustraties.

Rik Beekmans

SEA & SEO Marketeer

De betere helft van een DJ-duo. Verbindt net zo makkelijk het ene plaatje aan het andere als bezoekers aan websites. Vindt winnen belangrijker dan meedoen.

Maud van der Wijst

Projectondersteuner

Sportief gezelligheidsdier, ziet niets zwart-wit. Behalve haar keyboardtoetsen, skipistes en schaakbord.

Ties van den Berg

WordPress Ontwikkelaar

Houdt van sport – kijken. Slaat ook buiten werktijd toetsen van zijn keyboard aan, maar dan muzikaal. Mits zijn moestuin er netjes bij ligt.

Rick Fontein

SEA & SEO Marketeer

Staat graag in de keuken om de lekkerste gerechten te maken – en ze daarna op te eten. Beoefent de hypesport padel, maar tennist ook ‘gewoon’.

Lindy Smits

Manager HR & Financiën

Rechterhand van de voltallige directie, maar eigenlijk van iedereen. Presteert perfect met personeel en pecunia’s. Bokst dus alles voor elkaar.

Bart van der Kieft

E-commerce Specialist

Maakt zo vaak ’n handsbal dat hij de bijna gelijknamige sport maar is gaan beoefenen. Traint ook zijn vingervlugheid met gamecontrollers. Programmeert daarom sneller dan het licht.

Bo Emonds

Projectondersteuner

Staat (bijna) net zo graag achter als voor de bar. Is bij Avans aan het leren om te communiceren. Dé OG-Emonds.

Marleen van Sleeuwen

Projectleider

Houdt zo van tennis dat ze lid is van twee verenigingen. Wielrenner bij mooi weer. Bordspelletjesfanaat bij slecht weer. Skiër bij sneeuw.

Dave Martens

E-commerce Projectleider

Magento-Martens. Is ook in zijn eigen tijd met (zijn) webshops bezig. Of met speciaalbier. Organiseert Japanse evenementen en is eigenlijk algemeen japanofiel.

Sabine Verbruggen

Gastvrouw

Slaat balletjes op de baan en schuift vervolgens de bittere variant naar binnen. Het gastvrouwschap is haar eerste baan zonder (luxe)paarden. De hond blijft trouwens ook thuis.

Casper School

WordPress Ontwikkelaar

Typische generatie Z’er: gamet, Netflixt, chillt en YouTubet. Produceert decibels op zijn brommer en geniet van decibels op festivals.

Rudo van den Brink

Supportspecialist & Ontwikkelaar

Rudo loopt hard. In bossen, voor klanten én voor collega’s. Daarom ook de absolute King of Support. Komt ook wel eens tot rust, in de sauna.

Indy van den Elzen

Stagiair & Projectondersteuner

Creatief in concept en fotografie. Is in opleiding en leidt zelf pony’s op. Liet haar oesterzwammen achter voor een stage bij Juist.

Filip Demuyt

Algemeen Directeur

Ooit talentvol wielrenner, inmiddels voorbijgefietst door zijn zoons. Ging van Belg naar Brabander en van bedrijfseconoom naar bedrijfseigenaar.

Eva Verhoeven

Vormgever

Creatief met sieraden, tekeningen of (digitale) illustraties. Altijd een gevulde (digitale) winkelmand. Legt graag momenten van willekeur vast op Polaroid.

Martijn Pecht

E-commerce Specialist

‘El Profesor’, brouwt biertjes voor de hobby. Gooit slappe touwtjes in het water en noemt dat vliegvissen. Gooit het ook regelmatig op een gitaarakkoordje.

Marloes Franken

Trafficmanager

Verkeersregelaar op de tennisclub én bij Juist. Vervult bij beide een dubbelrol. Wandelt door omgevingen, maar loopt harder door Netflix heen.

Hilde Verstraten

Supportspecialist

De duizendpoot waar het cliché op is gebaseerd. Horecamedewerker voor de hobby, interieurvormgever voor de studie. Houdt desondanks voldoende tijd over voor Support.

Rik der Kinderen

Ontwikkelaar & Serverbeheerder

Hoeveel Ri(c)ks er ook volgen: Rik is de enige echte. Beheert servers en ontwikkelt zo’n beetje alles. Vanaf het prille begin.

Nicole Verhagen

Merkstrateeg & Online Marketeer

Fervent klusser en (nieuwe) huizenbouwer. Kijkt ook intern graag naar andere adresjes (want: gedetacheerd). Zet zodoende haar kennis van marketing in bij klanten.

Mayke Vissers

Online Marketeer

Wandelt, voetbalt en stapt. Knapt naast oude meubels ook landingspagina’s voor klanten op. Lust graag dungesneden voorgerechten.

Rob van der Pol

Projectleider

Gek van magische kaarten, maar kan niet goochelen. Amateur brouwer, professioneel proever. Zet zijn schouders onder projecten en rugbytegenstanders.

Janine Trilsbeek

SEA & Social Marketeer

Insta-gek, dus heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Scoort voor haar klanten én voor haar voetbalteam. Campagne nodig? Trek dan aan de kettlebell!

Erik Minkels

Online Marketeer & Projectleider

Beatlemaniac die ook maniakaal is van Apple. Technische tafelvoetbalgrootheid. Trok ooit volle zalen, maar nu vooral aan de touwtjes van campagnes.

Tom Hoevenaars

WordPress Ontwikkelaar

Draagt vanwege zijn multifunctionaliteit de bijnaam Tommie Patch. Speelt airsoft, maar is geen softie – die balletjes komen best hard aan.

Claudia Lange - Gijsbers

Projectleider

Slaat meer aces voor klanten dan op het tennisveld – en kan goed tennissen. Laat Juist al sinds haar 18e groeien, maar zet die opvoedskills nu in voor haar dochter.

Berrie Abelen

Mede-eigenaar

Gewoon de allerbeste bedrijfsovernameadviseur. Praktiserend whiskeyliefhebber en -verzamelaar. Genieter van oude Mercedessen, bezitter van nieuwe. Put kracht uit putten.

Siebe van Moorsel

Projectondersteuner

Klussen, voetballen, flexwerk, teksten schrijven, websites bouwen, friet halen, bier drinken… ‘Is er iets wat Siebe niet kan?’ hebben we nog niet met ‘Nee’ kunnen beantwoorden.

Harm Snijders

Projectleider & Online Marketeer

Vermarkte dieren en bieren. Laat klanten net zo breed lachen als hijzelf. Luistert naar blinde Italiaanse tenors en blonde Amerikaanse rappers. Effe wachten…

Stef Arts

WordPress Ontwikkelaar

Bekokstooft graag woordgrapjes (maar: niks apArts). Komt uit Helmond en draagt een trainingspak… als hij training geeft aan een juniorenelftal.

Guus Wagemakers

Projectondersteuner

Houdt van flatsen. Zet vooral in de derde helft alle gekheid op een stickie. Ambieerde vroeger tandheelkunde, maar studeert bedrijfskunde.

Angelique Emonds

Gastvrouw

Combineert gezelligheid en gastvrijheid graag met gastvrouwheid. Vraag haar naar haar hobby Tacoyo (want wij weten ook niet wat dat is). Tennis kennen we wel.

Roy Bressers

SEA Marketeer & UX Vormgever

‘Lionel Bressi’, alias ‘De Bressias’. Heeft bijna net zoveel bijnamen en voetbaltalent als kennis van SEA en UX.

Teun van den Heuvel

Merk- & Contentstrateeg

Taaltovenaar, scrabblekoning, vrijdagavonddrummer en fervent Paint-gebruiker. Hangt ook de chef uit in de keuken.

Sander Jonkers

Marketingstrateeg

Lt. Search, maar heeft geen Raichu. ‘Verkrijgt’ graag dingen en schrijft marketingplannen. Zwaait de scepter over de flexpool.

Ook Juist worden?

E-commerce Projectleider

Juist groeit. Al jaar en dag. En niet alleen het aantal collega’s bij onze vrijmibo groeit, ook onze (e-commerce) klanten groeien. In grootte én in aantal....

Bekijk vacatures

Ervaren Magento 2 Ontwikkelaar

We zorgen voor resultaat. Dat doen we voor klanten in allerlei branches. We ontwikkelen websites, webshops en andere marketingmiddelen, helemaal afgestemd op de klant en zijn...

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen? Maar ben jij toch dé juiste aanvulling op ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Solliciteer

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐