Waar ben je naar op zoek?

Rick Fontein

SEA & SEO Marketeer

Staat graag in de keuken om de lekkerste gerechten te maken – en ze daarna op te eten. Beoefent de hypesport padel, maar tennist ook ‘gewoon’.

Rob van der Pol

Projectleider

Gek van magische kaarten, maar kan niet goochelen. Amateur brouwer, professioneel proever. Zet zijn schouders onder projecten en rugbytegenstanders.

Hilde Verstraten

Social Marketeer

De duizendpoot waar het cliché op is gebaseerd. Horecamedewerker voor de hobby, interieurvormgever voor de studie. Houdt desondanks voldoende tijd over voor Social media.

Brian van Dijk

SEO, SEA & Social Marketeer

Meestervoorspeller. Een Dijk van een digitale voetballer, maar op de échte grasmat vaak nog te beneveld van the night before. Kroeg, festival of zelfs allebei. Als het om resultaat gaat is Brian immers allround!

Martijn Pecht

E-commerce Specialist

‘El Profesor’, brouwt biertjes voor de hobby. Gooit slappe touwtjes in het water en noemt dat vliegvissen. Gooit het ook regelmatig op een gitaarakkoordje.

Mayke Vissers

Online Marketeer

Wandelt, voetbalt en stapt. Knapt naast oude meubels ook landingspagina’s voor klanten op. Lust graag dungesneden voorgerechten.

Sander Jonkers

Marketingstrateeg

Lt. Search, maar heeft geen Raichu. ‘Verkrijgt’ graag dingen en schrijft marketingplannen. Zwaait de scepter over de flexpool.

Teun van den Heuvel

Creatief Directeur

Taaltovenaar, scrabblekoning, vrijdagavonddrummer en fervent Paint-gebruiker. Hangt ook de chef uit in de keuken.

Filip Demuyt

Algemeen Directeur

Ooit talentvol wielrenner, inmiddels voorbijgefietst door zijn zoons. Ging van Belg naar Brabander en van bedrijfseconoom naar bedrijfseigenaar.

Luuk van Kortenhof

Support medewerker

Ex-schaakkampioen en diehard TOP Oss fan (bezoekt ook álle uitwedstrijden). Kan net zo goed multitasken als een octopus – speelt toevalligerwijs ook bij de gelijknamige club een stevig potje rugby, én de derde helft. Ome Luuk voor intimi.

Ties van den Berg

WordPress Ontwikkelaar

Houdt van sport – kijken. Slaat ook buiten werktijd toetsen van zijn keyboard aan, maar dan muzikaal. Mits zijn moestuin er netjes bij ligt.

Lindy Zomers

Manager HR & Financiën

Rechterhand van de voltallige directie, maar eigenlijk van iedereen. Presteert perfect met personeel en pecunia’s. Bokst dus alles voor elkaar.

Stef Arts

WordPress Ontwikkelaar

Bekokstooft graag woordgrapjes (maar: niks apArts). Komt uit Helmond en draagt een trainingspak… als hij training geeft aan een juniorenelftal.

Rik der Kinderen

Ontwikkelaar & Serverbeheerder

Hoeveel Ri(c)ks er ook volgen: Rik is de enige echte. Beheert servers en ontwikkelt zo’n beetje alles. Vanaf het prille begin.

Roy Bressers

Teamleider, SEA Marketeer & UX Vormgever

‘Lionel Bressi’, alias ‘De Bressias’. Heeft bijna net zoveel bijnamen en voetbaltalent als kennis van SEA en UX.

Marloes Franken

Trafficmanager

Verkeersregelaar op de tennisclub én bij Juist. Vervult bij beide een dubbelrol. Wandelt door omgevingen, maar loopt harder door Netflix heen.

Dave Martens

E-commerce Projectleider

Magento-Martens. Is ook in zijn eigen tijd met (zijn) webshops bezig. Of met speciaalbier. Organiseert Japanse evenementen en is eigenlijk algemeen japanofiel.

Tom Hoevenaars

WordPress Ontwikkelaar

Draagt vanwege zijn multifunctionaliteit de bijnaam Tommie Patch. Speelt airsoft, maar is geen softie – die balletjes komen best hard aan.

Harm Snijders

Merkstrateeg & Klantadviseur

Vermarkte dieren en bieren. Laat klanten net zo breed lachen als hijzelf. Luistert naar blinde Italiaanse tenors en blonde Amerikaanse rappers. Effe wachten…

Nick Timmermans

E-commerce Specialist

‘Magentomagiër uit Maastricht’ genoemd, maar komt uit ’n ander stukje Limburg. Gamet, puzzelt & quizt – als ’t maar gezellig is.

Eva Verhoeven

Vormgever & UX-designer

Creatief met sieraden, tekeningen of (digitale) illustraties. Altijd een gevulde (digitale) winkelmand. Legt graag momenten van willekeur vast op Polaroid.

Maud van der Wijst

Projectondersteuner

Sportief gezelligheidsdier, ziet niets zwart-wit. Behalve haar keyboardtoetsen, skipistes en schaakbord.

Jessy Jacobs

Hoofd Social & E-mail

Sociale praatgraag. Is bezig om Spaans te leren. In het weekend te vinden in een karaokebar – en anders in de snackbar.

Claudia Lange - Gijsbers

Projectleider

Slaat meer aces voor klanten dan op het tennisveld – en kan goed tennissen. Laat Juist al sinds haar 18e groeien, maar zet die opvoedskills nu in voor haar dochters.

Sha're Schoenaker

Wordpress Developer & Vormgever

Motormuis die ook gek is op gamen. Eet graag rauwe vis met stokjes en maakt kaarsen. Woont randje Brabant maar is geen feestbeest. Houdt wel van haar eigen beest (hondje Elmo) en gezelligheid.

Berrie Abelen

Mede-eigenaar

Gewoon de allerbeste bedrijfsovernameadviseur. Praktiserend whiskeyliefhebber en -verzamelaar. Genieter van oude Mercedessen, bezitter van nieuwe. Put kracht uit putten.

Jorg Gijsbers

Operationeel Directeur

Zelfbenoemd kenniskanon, maar won nog geen Juist-quiz. Desondanks: sportief. Houdt van metal, meten en middeleeuwen. En van carnaval.

Sabine Verbruggen

Receptioniste

Slaat balletjes op de baan en schuift vervolgens de bittere variant naar binnen. Het gastvrouwschap is haar eerste baan zonder (luxe)paarden. De hond blijft trouwens ook thuis.

Guus Wagemakers

Projectondersteuner

Houdt van flatsen. Zet vooral in de derde helft alle gekheid op een stickie. Ambieerde vroeger tandheelkunde, maar studeert bedrijfskunde.

Casper School

E-commerce Specialist

Typische generatie Z’er: gamet, Netflixt, chillt en YouTubet. Produceert decibels op zijn motor en geniet van decibels op festivals.

Yvonne Dumoulin

Tekstschrijver

Bij Juist combineert ze lekker lopende zinnen en in haar vrije tijd bier en spijs. Gek op koken, punkrock en haar dochter Roos. Neemt geen genoegen met een zeven. Zeg jij ‘Hey ho’, dan zegt Yvonne: ‘Let’s go!’

Max Abelen

Projectondersteuner

Acteert op allerlei niveaus, afhankelijk van de hoogte van het podium. Draait zijn hand niet om voor een salto, maar zijn lijf dus wel. Beheerst de kunst van het bakken van Maxarons.

Siebe van Moorsel

Online Marketeer

Klussen, voetballen, online campagnes inrichten, teksten schrijven, websites bouwen, friet halen, bier drinken… ‘Is er iets wat Siebe niet kan?’ hebben we nog niet met ‘Nee’ kunnen beantwoorden.

Nicole Verhagen

Teamleider, Merkstrateeg & Online Marketeer

Fervent klusser en (nieuwe) huizenbouwer. Kijkt ook intern graag naar andere adresjes (want: gedetacheerd). Zet zodoende haar kennis van marketing in bij klanten.

Ook Juist worden?

Projectleider

Projectleider, projectmanager of projectcoördinator? Wij zijn gewoon op zoek naar de juiste collega om onze projecten te begeleiden van A tot Z. Iemand die kan communiceren...

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen? Maar ben jij toch dé juiste aanvulling op ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Solliciteer

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐