Waar ben je naar op zoek?

Waarom maatwerksoftware?

Maatwerksoftware kies je op het moment dat er geen kant-en-klare oplossing is voor je softwarevraagstuk. De toepassingen van maatwerksoftware zijn daarom superdivers. Denk bijvoorbeeld aan een app voor je telefoon, informatiezuilen of koppelingen tussen softwarepakketten. Bestaat het niet? Dan maken we het gewoon!

Met de juiste maatwerksoftware zorg je voor:

  • Slimme software die helemaal op jouw wensen is afgestemd;
  • Complexe koppelingen tussen bestaande software;
  • Gestroomlijnde bedrijfsprocessen;
  • Gebruiksgemak voor je klanten, bezoekers en gebruikers.

Wanneer is maatwerksoftware het juiste antwoord?

Als je wil dat bestaande applicaties met elkaar kunnen communiceren.
Dan is een Application Programming Interface (API) de verbinder. Die zorgt ervoor dat de applicaties de juiste informatie naar elkaar versturen en verwerken.

Als je bedrijfsprocessen wil optimaliseren.
Misschien draai je al de nodige softwarepakketten die je processen automatiseren, maar gebruik je die nog niet optimaal. Met maatwerksoftware haal je het onderste uit de kan. Zo bespaar je tijd én geld.

Als je bedrijfsprocessen wil automatiseren.
Van orders tot bezorgingen tot voorraadbeheer, bijvoorbeeld. Met de juiste maatwerksoftware automatiseer je belangrijke bedrijfsprocessen. Voor meer efficiëntie, overzicht, snelheid en resultaat.

Als er simpelweg geen (eenvoudige) oplossing is voor je vraagstuk.
Een informatiezuil die je doelgroep makkelijk en stabiel kan gebruiken. Een tool die voorrekent welke kosten de klant kan verwachten. Een adviesmodule. Een complete app op maat. En zo zijn er nog hónderden mogelijkheden.

De juiste aanpak

Inventarisatie

Je kiest voor maatwerksoftware omdat je een vrij specifieke vraag hebt. Tijdens deze fase onderzoeken we die vraag. Wat is je doel? Wat moet de software precies doen? En waar moeten we rekening mee houden? Tijdens een goed gesprek leggen we dat allemaal vast. En natuurlijk mag je van ons het nodige meedenkwerk verwachten.

01
Ontwerp

Nu we weten wat de maatwerksoftware moet kunnen, gaan we naar de tekentafels. We zetten letterlijk de lijntjes uit van die nieuwe software met een functioneel ontwerp, een technisch ontwerp én een grafisch ontwerp. Zo weten onze bouwers precies wat ze moeten bouwen en hoe de software eruit moet zien.

02
Implementeren & testen

Als de ontwerpfase is afgerond gaan we ons werk implementeren. In je systeem, als koppeling tussen je bestaande software of als opzichzelfstaand platform, afhankelijk van je doel. Vervolgens testen we of alles werkt zoals we bedoeld hadden. Alle seinen op groen? Dan mag de buitenwereld kennismaken met jouw nieuwe maatwerkoplossing.

03
Live

Goed doordacht, goed getest en helemaal af. Je maatwerksoftware is klaar om écht het levenslicht te zien. Je idee is nu werkelijkheid! Het enige wat nog rest is je maatwerksoftware live zetten. En dan lanceren we je maatwerksoftware alsof het een miljardair is die de ruimte in wil.

04

Ook zij weten onder andere wat juist is

Meer weten?

Wil jij weten of maatwerksoftware ook voor jou het juiste antwoord is? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Filip je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Filip Plan direct een afspraak

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."