• Juist Events

    Laat je inspireren…

Om de juiste koers te blijven varen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, trends en methoden. Daarom gaat Juist een paar keer per jaar inspiratiesessies organiseren. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze informatieve en informele sessies. Laat je verrassen door presentaties en workshops die je zullen inspireren!

Kennissessie: Social media marketing

In de kennissessie Social media marketing delen wij onze geheimen over social media. De ochtend wordt opgedeeld in drie verschillende workshops over Facebook, Instagram en communitymanagement. Nieuwsgierig naar hoe je deze social media kanalen het beste in kan zetten? Meld je dan snel aan!

Vol 

Meer informatie

Lezing: Timemanagement

Laat je tijdens de lezing Timemanagement inspireren door effectiviteitstrainer Janny Brusselers. Zij leert ondernemers zoals jij tijd te besparen door je werk en je leven anders te organiseren.

Meer informatie en aanmelden

Kennissessie: Online adverteren

In de kennissessie Online adverteren delen wij onze geheimen over online adverteren. Kom alles te weten over Adwords, Facebookadvertenties en banners!

Meer informatie en aanmelden

Kennissessie: Conversie optimalisatie

In de kennissessie Conversie optimalisatie laten we je zien hoe het mogelijk is om conversie te verhogen met behulp van innovatieve technieken. Tijdens deze interactieve kennissessie wordt er onder andere aandacht besteed aan A/B-testen via Convert en data-analyse via Yandex. Daarnaast mag je zelf een eye-tracking test afleggen.

Meer informatie