• Juist Events

    Laat je inspireren…

Om de juiste koers te blijven varen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, trends en methoden. Daarom gaat Juist een paar keer per jaar inspiratiesessies organiseren. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze informatieve en informele sessies. Laat je verrassen door presentaties en workshops die je zullen inspireren!

Workshop: LinkedIn

In de workshop LinkedIn kom je op een praktische wijze meer te weten over het platform. Na deze middag weet je hoe je anno 2019 succesvol kunt zijn op LinkedIn en krijg je concrete voorbeelden samen met tips & tricks die je kan toepassen.? Meld je dan snel aan!

Meer informatie en aanmelden

Kennissessie: Google Analytics

In de workshop Google Analytics kom je alles te weten over de bezoekers van je website. Google Analytics maakt het gedrag van jouw websitebezoekers inzichtelijk en laat zien hoe bezoekers je website gebruiken. Wil je ook alles weten over je bezoekers? Meld je dan snel aan!

Meer informatie en aanmelden

Magento meeting

Magento webshops hebben vele mogelijkheden. Deze kennissessie is een goede manier om grip te krijgen op wat er mogelijk is en samen tot nieuwe inzichten te komen. Wil jij leren van andere ondernemers met een Magento webshop? Meld je dan aan

Meer informatie

Kennissessie: Conversie optimalisatie

In de kennissessie Conversie optimalisatie laten we je zien hoe het mogelijk is om conversie te verhogen met behulp van innovatieve technieken. Tijdens deze interactieve kennissessie wordt er onder andere aandacht besteed aan A/B-testen via Convert en data-analyse via Yandex. Daarnaast mag je zelf een eye-tracking test afleggen.

Meer informatie 

Kennissessie: Social media marketing

In de kennissessie Social media marketing delen wij onze geheimen over social media. De ochtend wordt opgedeeld in drie verschillende workshops over Facebook, Instagram en communitymanagement. Nieuwsgierig naar hoe je deze social media kanalen het beste in kan zetten?

Meer informatie