• Juist Events

    Laat je inspireren…

Om de juiste koers te blijven varen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, trends en methoden. Daarom gaat Juist een paar keer per jaar inspiratiesessies organiseren. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze informatieve en informele sessies. Laat je verrassen door presentaties en workshops die je zullen inspireren!

Workshop: Google Analytics

In de workshop Google Analytics kom je alles te weten over de bezoekers van je website. Google Analytics maakt het gedrag van jouw websitebezoekers inzichtelijk en laat zien hoe bezoekers je website gebruiken.  Wil je ook alles weten over je bezoekers? Meld je dan snel aan!

Meer informatie en aanmelden 

Magento meeting

Magento webshops hebben vele mogelijkheden. Deze kennissessie is een goede manier om grip te krijgen op wat er mogelijk is en samen tot nieuwe inzichten te komen. Wil jij leren van andere ondernemers met een Magento webshop? Meld je dan aan

Meer informatie en aanmelden 

Kennissessie: Social media marketing

In de kennissessie Social media marketing delen wij onze geheimen over social media. De ochtend wordt opgedeeld in drie verschillende workshops over Facebook, Instagram en communitymanagement. Nieuwsgierig naar hoe je deze social media kanalen het beste in kan zetten?

Meer informatie

Kennissessie: Conversie optimalisatie

In de kennissessie Conversie optimalisatie laten we je zien hoe het mogelijk is om conversie te verhogen met behulp van innovatieve technieken. Tijdens deze interactieve kennissessie wordt er onder andere aandacht besteed aan A/B-testen via Convert en data-analyse via Yandex. Daarnaast mag je zelf een eye-tracking test afleggen.

Meer informatie 

Evenementen in samenwerking met partners!

Onze jarenlange ervaring in én met de digitale wereld zetten we graag om in inspirerende kennissessies, presentaties of workshops.

Wij geloven dat inspiratie mensen activeert om stappen te ondernemen in hun bedrijf. Daarom investeren we graag tijd in een mogelijke samenwerking. Omdat we klanten en partners behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Juist gaat geen uitdaging uit de weg. Dit doen we graag samen met jou! Sámen gaan we op zoek naar de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en het juiste moment.

Ook evenementen organiseren met Juist?

Neem contact op!

Booming Brand Café

Sterke merken zijn succesvoller in de strijd om nieuwe klanten en de beste medewerkers. Niet voor niets zetten steeds meer bedrijven in op branding, het bouwen van een merk. Samen met PINX, TIKKL, ADEKWAAD en Booming hebben wij ondernemers geïnspireerd met branding cases uit de praktijk. Meer weten?

Ontbijtsessie: winnaars van morgen

RedFoxBlue en Juist organiseerden ontbijtsessies waarin experts hun ervaringen en tips deelden. Zij namen je mee in de trends die het commerciële en digitale speelveld veranderen. Dit leidde tot confronterende inzichten en volop inspiratie voor verandering en verbeteringen. Meer weten?