Waar ben je naar op zoek?

Waarom webdesign?

Je hebt een kraakhelder merk en een kekke huisstijl. Je website is de online doorvertaling daarvan. Die ontwerpen we met jouw doel scherp op het netvlies, op een manier die je doelgroep aanspreekt. Gebruiksvriendelijk, logisch en compleet. Zo maakt het niet uit of je website het eerste, vijfde of twintigste contactmoment vormt. Want dankzij het juiste webdesign leidt elk bezoekje tot het juiste antwoord op iedere vraag.

Met het juiste webdesign zorg je voor:

  • De perfecte doorvertaling van je huisstijl, die net zo perfect aansluit bij je doelgroep;
  • Doordachte designkeuzes die je doelgroep gemakkelijk door je site heen leiden;
  • Een strakke online omgeving die jouw verhaal vertelt zoals het verteld moet worden;
  • Effectieve landingspagina’s, vindbare infopagina’s en converterende productpagina’s.

Wanneer is webdesign het juiste antwoord?

Als je überhaupt nog geen website had.
Of je nu een nieuw bedrijf start, bestaande entiteiten afsplitst of die juist samenvoegt: zonder webdesign kom je niet ver. Op basis van jouw unieke huisstijl – die (als het goed is) gebouwd is op een sterke merkstrategie – ontwerpen we jouw digitale visitekaartje. Want zo mag je je website wel zien.

Als je website toe is aan een update.
Omdat je webdesign stamt uit de tijd van de Dikke en de Dunne. Of omdat je product of dienstverlening door de jaren heen veranderd is. Of misschien zelfs omdat het begrip ‘huisstijl’ je alleen doet denken aan de inrichting van je interieur, in plaats van je visuele identiteit.

Als je jezelf opnieuw uitvindt.
Bijvoorbeeld doordat je opnieuw (of überhaupt) naar je organisatie ging kijken als merk. Met een sterke merkstrategie als resultaat. En als daaruit de conclusie kwam dat je écht wat anders wilt uitstralen dan je op dit moment doet.

De juiste aanpak

Gesprek

Om jouw wensen, ideeën en doelen in kaart te brengen gaan we eerst in gesprek. Want misschien heb je al helemaal voor ogen hoe je website eruit moet komen zien. Misschien heb je al een superstrakke huisstijl, die wij alleen nog maar in een websitejasje hoeven te gieten. Misschien heb je nog niets, en moeten we eerst een stap terug zetten om die onderscheidende huisstijl en dat unieke merk te creëren. Daar komen we maar op één manier achter!

01
Plakken & wireframen

Je website is een verzameling van allerlei pagina’s, routes, menu’s, koppen en knoppen. Hoe verhouden die zich tot elkaar? Dat bepalen we samen tijdens een post-it-sessie. We plakken zo je hele website op tafel, als het ware. Zo krijgen we een goed beeld van je sitestructuur. Dat vertalen we naar een wireframe. Daarin tekenen we de pagina’s uit, inclusief benodigde elementen en calls to action (CTA’s). Krijg je een eenvoudigere website? Dan is deze stap misschien niet nodig.

02
Webdesign

Met of zonder post-its en wireframes: onze vormgevers gaan nu keihard aan de slag met je webdesign. Op basis van de gesprekken en je huisstijl weten we precies hoe je website eruit komt te zien. Met het digitale penseel in de aanslag vertalen we die input naar output. Voor mobiele weergave én voor andere beeldschermen.

03
Presentatie

Altijd de leukste stap. De grote onthulling. Afhankelijk van de gekozen route schotelen we eerst de homepage en een vervolgpagina voor. Bevalt die? Dan zitten we op het juiste pad! We werken je complete webdesign uit en presenteren die in InVision. Zo zie je zelfs zonder techniek al hoe je webdesign er ‘in het echt’ uit ziet. Na jouw terugkoppeling zijn we helemaal klaar om je website of webshop te ontwikkelen!

04

Ook zij weten onder andere wat juist is

Meer weten?

Wil jij weten of een webdesign ook voor jou het juiste antwoord is? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Filip je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Filip Plan direct een afspraak

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."