Waar ben je naar op zoek?

Wickey

Kinderharten sneller laten kloppen met Wickey

Wickey is een expert in houten speeltoestellen. Hun missie: kinderharten sneller laten kloppen! Miljoenen kinderen door heel Europa beleven zo avonturen met de speeltoestellen van Wickey. Wij helpen Wickey die avonturen met hun webshop technisch mogelijk te maken. Heeft Wickey een vindingrijk idee? Dan denken wij mee en bouwen we het technisch stukje maatwerk. Daarvan gaat óns hart sneller kloppen!

E-commerce
Minicase
Techniek
UX-design

Het juiste doel

Na een soepele technische overname van de webshop ervoor zorgen dat de samenwerking duurzaam goed bleef, waarbij snelheid, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, technisch onderhoud (Magento) en het up-to-date houden van de webshop centraal stonden.

De juiste middelen

We draaien continu updates (volgens SLA-richtlijnen) voor beveiliging, gebruik en snelheid, denken actief mee over redesign (UX) en conversieoptimalisatie (e-commerce), en voeren doorlopend ontwikkelingen door, variërend van maatwerkkoppelingen en logins tot loyaliteit- en marketingintegraties.

Het juiste resultaat

Met de juiste middelen en een betere en snellere development-ervaring (dankzij de inzet van Hyvä) realiseerden we een stabiele, snelle webshop die perfect draait, wat heeft bijgedragen aan een verhoogde conversie en klanttevredenheid.

Wickey weet dus wat juist is

En jij? Wat is juist voor jou? Daar gaan we graag samen met jou naar op zoek. Met ’n worstenbroodje in de hand, als je ’t ons vraagt.

Ik wil een afspraak maken

Meer weten?

Wil jij weten of een maatwerk webshop ook voor jou het juiste antwoord is? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Filip je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Filip Plan direct een afspraak

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."