Waar ben je naar op zoek?

Actie Leer Netwerk

Een inspirerende website voor Actie Leer Netwerk

Actie Leer Netwerk wil de krapte op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn aanpakken. Inspirerende initiatieven staan daarbij centraal. Daarom moest hun website dé plek zijn waar alles samenkomt: kennis, inspiratie en ervaringen.

Minicase
WordPress-website
Bekijk de website

Het juiste doel

Een duidelijke, inspirerende online klantroute creëren, met een aangescherpt verhaal en nieuwe functies die de bezoeker beter helpen het antwoord op zijn of haar vraag te vinden.

De juiste middelen

We stelden persona’s en online ‘klantreizen’ op om een WordPress-website te ontwerpen én te bouwen die helemaal vanuit de doelgroep is bedacht. Zodat de doelgroep zo makkelijk mogelijk informatie vindt en geïnspireerd raakt.

Het juiste resultaat

Een gebruiksvriendelijke, gestructureerde website, zowel voor de gebruiker als voor Actie Leer Netwerk zelf. Modern, inspirerend, gemakkelijk en doeltreffend!

Actie Leer Netwerk weet dus wat juist is

En jij? Wat is juist voor jou? Daar gaan we graag samen met jou naar op zoek. Met ’n worstenbroodje in de hand, als je ’t ons vraagt.

Ik wil een afspraak maken

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐