Waar ben je naar op zoek?

Google Partner

Juist is door Google gecertificeerd als ‘Google Partner’.
Deze accreditatie wordt alleen afgegeven aan bedrijven die hun professionaliteit hebben bewezen als beheerders van Google AdWords advertentiecampagnes.

Onze partnerpagina

Google Analytics Qualified Individuals

Google Analytics is hét systeem om te meten hoe bezoekers op je website terechtkomen en wat zij daar vervolgens doen. Wij lezen deze statistieken, nemen vervolgens de juiste acties en maken ook de vertaalslag naar resultaten die je doel behalen. Onze marketeers zijn dan ook gecertificeerd als ‘Google Analytics Qualified Individual’.

Social Pilot

Bij Juist werken wij met de social media marketingtool van Social Pilot. Met Falcon.io maken, plannen en publiceren we content voor jouw merk, bedrijf of organisatie. Ook maakt deze tool samenwerking met onze klanten extra makkelijk.

Facebook Certified Buying Professional

De ‘Facebook Blueprint Certification’ is een certificatie door Facebook voor digitale marketeers. Het certificaat wordt alleen toegekend aan professionals die over aantoonbare geavanceerde vaardigheden beschikken rond Facebook marketing. Onze professionals zijn bedreven in het creëren en inkopen van Facebook campagnes voor een maximale impact.

Facebook Certified Planning Professional

De ‘Facebook Certified Planning Professional’ is een certificatie door Facebook voor digitale marketeers. Het certificaat wordt alleen toegekend aan professionals die bedreven zijn in het plannen van succesvolle advertentiecampagnes op Facebook.

Mailchimp Expert

Juist is door MailChimp erkend als één van de vijf Mailchimp Pro Partners van Nederland. De afgelopen jaren hebben we tientallen klanten geholpen met e-mailmarketing via Mailchimp. Van succesvolle wervingscampagnes tot complexe koppelingen met externe systemen.

Onze expertpagina

Channable Silver Partner

Bij Juist zijn we Silver Partner van Channable en helpen je daarom graag om je e-commerce product feed te koppelen aan beschikbare verkoopkanalen zoals Google Shopping, Bol.com en of Marktplaats.

 

Magento Certified

Onze Magento-ontwikkelaars zijn gecertificeerd op verschillende gebieden van het e-commerceplatform Magento. Zo kunnen we zowel op het gebied van ontwikkeling als advies en inrichting op de juiste manier ondersteunen.

Magento Hyvä supplier

Juist is supplier van het Magento Hyvä thema, waarmee Magento 2 webshops aanzienlijke snelheidsvoordelen behalen. Hyvä is een volwaarde alternatief voor headless Progressive Web Apps.

 

 

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐