Waar ben je naar op zoek?

Willem Designvloeren

Leads van even hoge kwaliteit als de vloeren

Vloeren van beton(look) leggen is een vak apart. De juiste klanten naar je showroom krijgen ook. Wij hielpen Willem Designvloeren die bezoekers aan te trekken. Met resultaat: drie keer zoveel websitebezoekers én conversies.

Juist bij jou
Marketing
Techniek

Het juiste doel

Betere online zicht- en vindbaarheid. Meer offerte-aanvragen. En uiteindelijk: een drukkere showroom en meer kwalitatieve leads.

De juiste middelen

We ontwikkelden de merkstrategie, bouwden verder aan de website en zetten SEO-, SEA– en social campagnes in. Met Juist bij jou detacheerden we een collega.

Het juiste resultaat

300% stijging in websitebezoek, een stijging van 300% in conversies en een verdubbeling van de gemiddelde orderwaarde.

Een vindbare (online) showroom

Als maker van exclusieve designvloeren heeft Willem Designvloeren natuurlijk een showroom die door een ringetje te halen is. In Opheusden kunnen alle klanten van Willem Designvloeren iedere vloer van beton(look) uitvoerig bekijken en uitproberen. Of gewoon wat inspiratie opdoen. Met de kwaliteit die de showroom uitstraalt – en het advies dat het team levert – worden bezoekers bijna vanzelf klant.

Maar die bezoekers moeten de showroom wel kunnen vinden. Willem Designvloeren schakelde Juist in om daarvoor te zorgen. Daarbij was het doel ook om onze kennis over te dragen, zodat het team deels ook zélf aan de slag zou kunnen met online marketing.

Van kwantitatieve naar kwalitatieve leads

Online zichtbaarheid en branding hebben veel raakvlakken. Omdat Willem Designvloeren beter zichtbaar wilde zijn ontwikkelden we daarom een merkstrategie waarin duidelijk werd hoe het merk zich in tekst en beeld uit.

Met die merkstrategie als vertrekpunt zetten we onze marketingmiddelen in. Dankzij scherpe SEO-pagina’s, treffende SEA-campagnes en sterke social posts wisten we binnen ‘n jaar drie keer zoveel bezoekers naar de digitale showroom te trekken. Dat realiseerden we ook door een collega te detacheren via Juist bij jou.

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Juist! De gedetacheerde voelt als een échte collega en de snelle en duidelijke communicatie met alle specialisten is precies wat we zoeken in een samenwerking! De afgelopen twee jaar was een mooie, leerzame weg. Op naar een mooie toekomst!
Willem van Engelenhoven, Directeur – Willem Designvloeren

Na ’n tijdje de juiste collega over de eh… vloer te krijgen groeide bij Willem het besef: ‘zo’n marketingcollega kunnen we goed gebruiken!’ Daarom droegen we direct na de detachering onze kennis over aan een collega. Zo’n marketeer op de werkvloer zorgde voor nóg meer slagkracht. Zo bleef Willem Designvloeren groeien.

En dat leverde een ander probleem op: het werd té druk. Daarom veranderde de focus van ‘meer klanten in de showroom’ naar ‘een hogere orderwaarde per klant in de showroom’. We ontwikkelden hiervoor onder andere een slimme rekentool die voor meer kwalitatieve leads zorgde. Met als resultaat: een verdubbeling van de gemiddelde orderwaarde en een verdrievoudiging van de waarde van een bezoeker aan de showroom.

Zo zijn de leads van Willem Designvloeren – net als hun betonvloeren – van de juiste kwaliteit.

de juiste resultaten
300%
stijging in sitebezoekers
300%
stijging in conversies
2x
meer gemiddelde orderwaarde

Willem Designvloeren weet dus wat juist is. En jij?

Wil jij ook weten wat juist is? Dan komen we daar graag samen met jou achter. Tijdens zo’n befaamde lunchsessie, in Boekel. Of gewoon bij jou.

Ik kom lunchen!

Meer weten?

Wil jij ook leads van hoge kwaliteit? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Filip je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Filip Plan direct een afspraak

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."