Waar ben je naar op zoek?

SEO

Een website heb je vaak niet voor niets. Grote kans dat je met jouw website wilt laten zien wat je doet of wat je verkoopt. Logisch dat je dan gezien wilt worden. Via een zoekmachine als Google of Bing zorg je voor vindbaarheid. Daarom is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan met zoekmachineoptimalisatie, oftewel: SEO.

Alles over SEO

SEA

Wil je zo snel mogelijk gevonden worden in Google? En wil je je met de juiste zoekwoorden op de juiste doelgroep richten? Dan is adverteren in zoekmachines, SEA dus, het juiste antwoord. Waar je met SEO investeert in resultaat op de lange termijn, zorgt SEA in de regel voor snelle resultaten. Je betaalt bij SEA per klik naar je website. De kosten verschillen per zoekwoord. Wij zorgen ervoor dat die klik rendeert!

Alles over SEA

Social media marketing

Veel bedrijven zien de toegevoegde waarde van de inzet van social media. En een berichtje plaatsen op een social kanaal lukt meestal ook nog wel. Maar slimme content bedenken, maken én delen waarmee je van jouw volgers echte fans maakt? Je bereik online vergroten, de juiste doelgroep vinden en die ook nog aanzetten tot actie? Dat is vaak andere koek. Gelukkig hebben wij het recept.

Alles over Social media marketing

E-mailmarketing

We hebben allemaal een e-mailadres. En we checken de hele dag door of daar nieuwe e-mails op binnenkomen. Met e-mailmarketing profiteer je daarvan. Want e-mailmarketing is één van de meest krachtige middelen om je doelgroep te bereiken. Tenminste: als je het goed doet. Kwestie van de juiste boodschap op het juiste moment inzetten.

Alles over E-mailmarketing

Conversie-optimalisatie

Haal je al genoeg verkeer naar je website, maar heb je het gevoel dat het rendement te laag is? En heb je vooral het gevoel dat dit beter kan? Met conversie-optimalisatie laat je jouw website beter aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw bezoekers. Zo halen we samen met jou het maximale resultaat uit een bezoek.

Alles over Conversie-optimalisatie

Ook zij weten onder andere wat juist is

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐