Waar ben je naar op zoek?

WordPress websites

Als je ‘gewoon’ een website nodig hebt, is WordPress vaak het juiste antwoord. Ruim 40% van alle websites ter wereld gebruikt dit contentmanagementsysteem (CMS). Ook wij zijn fan. Daarom bouwen we al sinds 2007 websites in WordPress. Gebruiksvriendelijk, flexibel, veilig, en natuurlijk: altijd doelgericht.

Alles over WordPress websites

WooCommerce webshops

Je showroom, je catalogus en je klantenservice: je webshop is veel meer dan alleen maar de plek waar je klanten afrekenen. Wat ooit begon als eenvoudige plugin is uitgegroeid tot een ijzersterk, gebruiksvriendelijk e-commerceplatform dat jouw (omzet)doelen behaalt. Daarom is WooCommerce voor veel webshops hét e-commerceplatform.

Alles over WooCommerce webshops

WordPress onderhoud

Heb je een WordPress-website? Dan heeft die, net als je auto, regelmatig onderhoud nodig. WordPress is (misschien ook net als je auto) continu in beweging. Je wil dat je site technisch in orde is én veilig blijft. Daarom is het nodig om je site altijd te blijven updaten. Onze oplossing: WordPress-onderhoud in de vorm van het JOW!-model.

Alles over WordPress onderhoud

Maatwerksoftware

Vaak voldoen bestaande tools om jouw technische vraag te realiseren. Dan kun je vooruit met een WordPress-website, een Magento 2-shop of bepaalde plugins en extensies. Maar soms is er nu eenmaal geen jasje dat je zo uit het rek pakt en aantrekt. Dan laat je je een maatpak aanmeten! Met onze maatwerksoftware ontwikkelen we oplossingen die je altijd als gegoten zitten.

Alles over Maatwerksoftware

E-mail en hosting

Technische zaken die gewoon goed geregeld moeten zijn. Die kun je gerust aan ons over laten. Want we zorgen voor honderden klanten jaarlijks voor stabiele, veilige, snelle en professionele hosting, domeinregistratie en e-mailZo ben je verzekerd van de juiste middelen op het juiste moment. Zonder omkijken.

Alles over E-mail en hosting

Ook zij weten onder andere wat juist is

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐