Waar ben je naar op zoek?

Waarom Juist bij jou?

Met Juist bij jou heb je meteen een ervaren specialist bij jou op kantoor. Die collega is gespecialiseerd in SEO, SEA, contentontwikkeling, social media of e-mailmarketing, om maar wat te noemen. Afhankelijk van je behoeftes koppelen wij de Juiste collega aan jouw team. Één of meerdere dagen per week, voor een periode van een paar maanden of zelfs een paar jaar.

Met Juist bij jou zorg je voor:

  • Flexibele en directe inzet van een bedreven marketingspecialist;
  • Korte lijntjes met een team van 40 specialisten;
  • Een gedegen plan om te werken aan je marketingdoelen;
  • Maatwerkoplossingen rond je vraagstuk;
  • Gegarandeerde beschikbaarheid.

Wanneer is Juist bij jou het juiste antwoord?

Als je zelf geen marketingkennis in huis hebt.
Jij richt je vooral op jouw vakgebied en hebt weinig of geen marketeers in dienst. Maar stiekem zou je wel wat extra handjes kunnen gebruiken op marketinggebied. Met Juist bij jou heb je meteen de juiste specialist op kantoor.

Als je niet voldoende marketingcapaciteit hebt.
Je hebt ambitieuze plannen rond marketing, maar jij of je collega(‘s) hebben het al druk genoeg met andere werkzaamheden. Zo’n Juiste collega zorgt ervoor dat je die ambities kunt waarmaken. Samen met je team.

Als je snel een marketingcollega nodig hebt.
Je onderneming is zo hard gegroeid dat je niet meer zonder een marketeer kunt, maar voordat een geschikte kandidaat écht aan het werk is ben je vaak een paar maanden verder. Gelukkig kan die Juiste collega bij jou meteen aan de slag!

Als je behoefte hebt aan meer verdieping.
Met Juist bij jou heb je er niet alleen een collega bij, maar ook een directe lijn met een compleet team van marketingspecialisten. Zo heb je de kennis van heel Juist tot je beschikking. Kennis die we ook overdragen aan je collega’s, als je dat wilt.

De juiste aanpak

Het plan

Om goed van start te kunnen, werken we het liefst volgens een goed onderbouwd strategisch marketingplan. Hierin kijken we bijvoorbeeld naar de ideale klantreis, bepalen we welke middelen we op welke momenten inzetten en welke budgetten daarbij passen.

01
Taakverdeling

Uit het marketingplan blijkt dus welke acties we uitvoeren. Daarin leggen we ook vast wie daarvoor verantwoordelijk is. Vaak begint de inzet van de Juiste collega bij jou bij die taakverdeling. Blijkt daaruit dat je capaciteit of kennis mist? Dan schuiven we als de wiedeweerga die Juiste collega naar voren. Die versterkt jouw team voor minstens één dag in de week. In overleg stemmen we af hoe lang we dat doen.

02
Aan de slag

Vervolgens gaat de Juiste collega bij jou op kantoor aan de slag, met het marketingplan als vertrekpunt. Misschien heb je zelf al zo’n plan uitgewerkt. Dan zijn de acties al duidelijk, maar heb je daar gewoon op korte termijn meer capaciteit of kennis voor nodig. In beide gevallen is de vervolgstap hetzelfde. Tijd voor actie! De Juiste collega ondersteunt je met SEO, SEA, e-mail, content en meer.

03
Evalueren en bijsturen

Gedurende het traject is onze collega een verlengstuk van Juist – bij jou, dus. Als onze voelspriet signaleert die behoeften en kansen. Zo weten we waarmee we jou nog meer kunnen helpen. Een training om de kennis van onze collega over te dragen naar jouw collega’s, bijvoorbeeld. Maandelijks evalueren we onze inzet en bepalen we hoe we de volgende maand weer voor het Juiste antwoord zorgen.

04

Ook zij weten onder andere wat juist is

Meer weten?

Wil jij weten of Juist bij Jou ook voor jou het juiste antwoord is? Onder het genot van een (worsten)broodje legt Filip je uit wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op met Filip Plan direct een afspraak

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."