Waar ben je naar op zoek?

05.10.2023
7 minuten
Wij zijn Juist

Juist Kwartaalupdate: Q3 2023

Yvonne Dumoulin

Maak jij al gebruik van AI (Artificial Intelligence) in jouw organisatie? Bijvoorbeeld om een afbeelding of een tekst te genereren? Laten we eens ingaan op dat laatste. Waarschijnlijk heb je gehoord van ChatGPT, Bing of Bard – AI-chatbots die helpen bij het schrijven van teksten. Dat klinkt als handige tools voor het schrijven van deze intro van de kwartaalupdate, toch?

Dat is ook zo. Met een goed prompt (vraag, instructie of suggestie) kom je best ver, maar uiteindelijk moet je het toch voor het grootste deel zelf doen (of uitbesteden). Er is namelijk iets waarin AI tekortschiet: het overbrengen van emotie. Dit is precies waarom tekstschrijven nog steeds van onschatbare waarde is. Daarom hebben we onze jarenlange schrijfervaring gebundeld tot een ‘nieuwe’ Juist-dienst: Tekstschrijven. Raak je jouw doelgroep in het hart, dan krijg je een plek in het hoofd.

Automatisch testen

Niet AI, wel automatisch. Het afgelopen kwartaal hebben we kennis opgedaan en diverse testen uitgevoerd om websites en webshops automatisch te testen. Daarbij gaat het om verschillende belangrijke functionaliteiten, zoals het invullen van formulieren, het orderproces of productpagina’s.

Die tests zijn goed bevallen. Het resultaat: onze Juist-tool voor automatisch testen. Alsof een medewerker van jouw organisatie elke dag de hele site (of shop) doorloopt op zoek naar optimalisaties. We stellen die test helemaal op maat in, afhankelijk van je wensen en prioriteiten. Vóór 6 uur ’s ochtends krijgen wij een rapport, zodat we diezelfde dag nog – proactief – aan de slag kunnen met verbeteringen.

Wij zijn alvast fan. We kunnen hiermee constant een vinger aan de pols houden, en dat voor iedere website en webshop. Benieuwd of jij ook fan kunt worden? Bel of mail ons dan eens, dan vertellen we je alles over automatisch testen!

Een samenwerking waar we blij van worden!

Met Sanbio werken we al ´n tijdje samen op het gebied van website-ontwikkeling, maar sinds we ook focussen op strategie, gebruiksvriendelijkheid en marketing gaan we écht voor goud. Ons klantteam schoof bij Sanbio aan de picknicktafel met Anke en Barry om die samenwerking nog eens onder de loep te nemen. Brabantse nuchterheid bleek een belangrijke gemene deler. In dit klantinterview lees je waarom!

Nieuwe Juist-dienst: Tekstschrijven

Al heel wat jaren schrijven wij rake teksten. Met de juiste toon, én zoekmachinevriendelijk. De hoogste tijd dus om alles eens goed te inventariseren, in duidelijke taal op digitaal papier te zetten en verder uit te rollen naar een ‘nieuwe’ Juist-dienst.

Raak jouw doelgroep in het hart

Goed geschreven en doordachte teksten zijn de basis voor jouw merkverhaal en online zichtbaarheid. Daarnaast helpt het bezoekers om eenvoudig door jouw website te navigeren. Wij schrijven complete websitecopy, converterende landingspagina’s, medewerkersverhalen met een persoonlijk tintje, wervende vacatureteksten en meer. Met de juiste toon prikkelen we de lezer en zetten we aan tot actie.

Wat kan een tekstschrijver voor mij doen?

Jeu de Bouckles

Nee, dat is niet verkeerd geschreven; Jeu de Bouckles is namelijk de jeu-de-boules(/pétanque)-vereniging van Boekel. Tijdens het jaarlijkse teamuitje hebben we op deze locatie een gezellige avond gehad. Met alle collega’s, verdeeld over acht professionele banen, zijn er in totaal drie rondes gespeeld. En dat ging er soms behoorlijk fanatiek aan toe. Het was enorm spannend, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn: Mayke! Het zilver ging naar Teun. Casper pakte brons en de poedelprijs ging naar Gijs. Gijs? Ja, dat klopt. Dit is gelijk een klein bruggetje naar één van onze nieuwste collega’s, waarvan we er weer veel kunnen voorstellen.

Gijs van Hout dus. Hij is gestart als WordPress Developer, net zoals Sha’re Schoenaker, die de functie als multitalent combineert met haar kwaliteiten als grafisch vormgever. Hanneke Wijers is onze nieuwe receptioniste, en Rik van der Cruijsen is voor zijn studie commerciële economie met een uitdagende opdracht aan de slag gegaan. Het marketingteam heeft SEA-versterking gekregen met de komst van Roy Lenkens, en tot slot is Jori Goené gestart als klantadviseur.

Wil je meer weten over deze Juist-collega’s? Houd dan onze teampagina in de gaten, want daar ga je ze allemaal terugvinden. Wie je helaas niet meer ziet op onze teampagina is onze Bart. Hij gaat nóg dichter bij huis werken en combineert dat met zijn eigen bedrijfje. Dankjewel Bart, en veel succes!

Projecten

Een beknopte opsomming van ’n aantal projecten waar we deze zomer aan werkten:

  • Onze vormgevers ontwikkelden een re-design voor Vitech Parts.
  • We namen de cijfers van Van den Bogaart Gevelrenovatie onder de loep. Hieruit ontstond een groeiplan waarmee we ze de komende tijd gaan helpen.
  • Voor 4×4 Center leverden we een Magento 2-upgrade op.
  • Samen met Tzorg gaven we een vervolg aan de contentstrategiesessie, én we hielden een websitereis.
  • Voor Walkro bedachten we een contentstrategie die ze moet helpen om met hun werkgeversmerk aan de slag te gaan, waar we vorig jaar mee startten.
  • Het re-design voor Nutrition company is live gegaan.
  • Voor Sanbio voerden we succesvol de migratie uit van Hipex naar Hypernode. (Dit is de eerste Juist-shop met deze migratie).
  • De websites worldchildcare.org en careforchildren.nu staan live!
  • Voor RegioPlus hielden we het afgelopen kwartaal een websitereissessie.

Cursus AI inzetten voor (online) marketing: 26 oktober

Bij Juist maken wij steeds meer gebruik van AI als sparringpartner. Maar hoe zet je deze krachtige tools in voor bijvoorbeeld marketingwerkzaamheden? Het antwoord geven we je graag op 26 oktober tijdens de praktische cursus: AI inzetten voor (online) marketing. Wil jij een van de laatste plekjes opvullen? Meld je dan vóór 10 oktober nog aan!

Tot volgend kwartaal!

Meer weten?

Wil je graag meer informatie naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact op met Filip.

Neem contact op met Filip

Filip Demuyt

Commercieel Directeur en Mede-eigenaar

"Samen resultaten halen waar jij en wij gelukkig van worden."