Waar ben je naar op zoek?

11.07.2024
7 minuten
Wij zijn Juist

Juist Kwartaalupdate: Q2 2024

Yvonne Dumoulin

Iedereen die ons een beetje kent, weet dat wij bij Juist sportief zijn. Voetbal, tennis, rugby, hardlopen en fietsen – we doen het allemaal. In ons werk hebben we bewezen goed samen te werken, en ook samen sporten gaat ons prima af, bleek ook weer tijdens ons beachvolleybaltoernooi. Uiteraard hebben we ook de derde helft sportief en gezellig doorgebracht met het hele team, zoals het hoort.

Naast sporters zijn we ook fanatieke súpporters. We juichen voor Oran- eh, likken onze wonden, moedigen onze favorieten aan tijdens de Tour, en volgen met veel belangstelling vele andere Sporthelden. Je leest er meer over in deze kwartaalupdate!

Sporthelden op School

We trappen af met een project waar we éxtra trots op zijn: Sporthelden op School. Het begon met een tweet, maar nu is het écht begonnen: we gaan beweegarmoede aanpakken!

Op 8 december 2021 tweet journalist en wielrenner Thijs Zonneveld dit bericht: “Proefballonnetje. Wat als er een platform (website?) komt waarop topsporters een paar data per jaar kunnen aangeven waarop ze op scholen of sportverenigingen willen vertellen over zichzelf en hun sport?” Onze strategische topper en koersliefhebber Sander reageert. Vanwege de maatschappelijke meerwaarde besluiten we met Juist de schouders onder dit initiatief te zetten. Na diverse sessies met onder anderen mede-initiatiefnemer Vincent Luyendijk en onze collega’s startte afgelopen jaar de eerste pilot van Sporthelden op School in Rotterdam. En ook dankzij de steun van Gisella van Olst als projectcoördinator en Ragna Schapendonk van More2Win ging in april het beoogde platform écht live!

Inmiddels hebben 30 topsporters zich aangemeld om te helpen jongeren aan het bewegen te krijgen. En samen gaan we de barricades op voor méér gezonde kinderen! Meer weten over dit mooie initiatief? Bezoek de site: sportheldenopschool.nl

De Ronde van Boekel

Nog een initiatief dat wij met heel Juist steunen. Een sportieve sponsoractie voor Chantal (partner van onze Tom) en Stichting LongCovid in de vorm van wandelen, hardlopen of fietsen. Met ruim 180 deelnemers en een opgehaald bedrag van 10.136,10 euro was het een enorm succes. Het weer deed ook nog een stralende duit in het zakje.

Juist EK-Pool

De EK-droom van Oranje is helaas uiteengespat en voor het Nederlandse elftal is het EK dus afgelopen. Maar de Juist EK-pool gaat natuurlijk gewoon door en daarmee de strijd om het iconische EK-shirt van 1988 én 50 ambachtelijke Boekelse worstenbroodjes. Het is behoorlijk spannend in de top 10 van de Juist EK-Pool, en de kans is groot dat Koning TOTO zijn cape overdraagt aan een Koningin TOTO. Benieuwd naar de EK tussenstand? Bekijk onze EK tussenstand-posts op Instagram.

Juist beachvolleybaltoernooi

Terwijl er in Duitsland gevoetbald wordt voor de Europese titel hebben wij afgelopen vrijdag gestreden voor de felbegeerde DOT Group Cup! Het beachvolleybaltoernooi werd uiteindelijk gewonnen door het team van Sander, Rob en Roy, oftewel team Young-Pyo Vol-Ley. Ook de leukste outfit kreeg een passende prijs.

Coookies: zó ga je ermee om

Wij hebben onze tanden gezet in de wereld van cookies. Want wat zijn deze digitale kruimels precies, waarom maken websites hier gebruik van en hoe ga je ermee om? We vertellen je graag meer over de wereld van online cookies in onze nieuwste blog. Zo leer je als websitebezoeker én website-eigenaar de verschillende smaken kennen.

Topscore voor Van Gemert Ondermode

Als onze klanten scoren, dan juichen wij mee! Sinds 2017 werken we samen met Van Gemert Ondermode. Met de inzet van e-mailmarketing, SEO, SEA, marktplaatsen, affiliate marketing, social media marketing, een sterke opstelling van de juiste collega’s en goed samenspel zetten we een complete en effectieve e-commercestrategie neer.

Het resultaat? De online jaaromzet is bijna verdubbeld!

Minicase Wickey

Miljoenen kinderen door heel Europa beleven avonturen met de houten speeltoestellen van Wickey. Ze laten kinderharten sneller kloppen. Wij helpen Wickey die avonturen met hun webshop technisch mogelijk te maken.

Heeft Wickey een vindingrijk idee? Dan denken wij mee en bouwen we het technisch stukje maatwerk. Daarvan gaat óns hart sneller kloppen!

Projecten

We finishen met een greep uit ons portfolio van opgeleverde projecten. Stuk voor stuk verdienen ze een podiumplaats in deze kwartaalupdate (in willekeurige volgorde uiteraard).

  • De website komzorgendan.nl is vernieuwd, met onder andere nieuwe blokken, staande video’s en de studietest;
  • Voor jutewereld.nl en zandzakken.nl stelden we een SEO-plan op om ervoor te zorgen dat de migratie van zes naar twee domeinen vlekkeloos verloopt. Zo blijven bezoekers via zoekmachines hun weg vinden naar de juiste sites;
  • We presenteerden de contentstrategie aan De Schans…
  • … en ook Vlonder Plaatwerk kan aan de slag met hun kersverse contentstrategie;
  • Voor Mosa Glas gingen we aan de slag met de merkstrategie én ontwikkelden we een nieuwe huisstijl (inclusief logo);
  • De nieuwe website van Vivent ging live;
  • Ook isolatiebeton.nl is live gegaan.

Op naar goud!

Tot zover deze sportieve kwartaalupdate. Hopelijk kunnen we volgend kwartaal weer terugblikken op ’n aantal successen. Een EK-titel hoort daar helaas niet meer bij. Maar we hopen wel nog op een historische Olympische zomer, waarin we meer gouden medailles dan ooit binnenslepen. Ook op het gebied van onze eigen projecten lonken verschillende topprestaties. En misschien komt de zon óók nog ’n keertje door, zodat we eindelijk een echte zomer kunnen gaan vieren. Die wensen we je dan ook van harte: een fijne zomer! ☀️🥇

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐