Waar ben je naar op zoek?

Waarom een Magento 2-webshop?

Wij zien Magento 2 als hét e-commerceplatform voor grote(re) webshops. Magento 2 biedt enorm veel mogelijkheden voor B2B én B2C. Magento 2 is, in tegenstelling tot WooCommerce, een compleet opzichzelfstaand e-commerceplatform. Vanwege de kracht en veelzijdigheid is Magento 2 supergeschikt voor uitgebreide en gevarieerde productassortimenten.

Waarom is Magento 2 de juiste webshop?

  • Dankzij de multistore-functionaliteit bedien je meerdere webshops binnen één CMS;
  • Het is open-source, waardoor je kunt kiezen uit een enorme verzameling extensies;
  • Het is geschikt voor meerdere talen en valuta’s;
  • Het is eenvoudig te koppelen aan alle bekende betaalproviders, boekhoudsystemen en externe verkoopkanalen zoals Bol.com;
  • Het is dankzij de vele mogelijkheden heel schaalbaar, waardoor je voorbereid bent op iedere uitbreiding.

Met Magento 2 haal je dus méér uit je online verkoop. En onze gecertificeerde Magento 2-specialisten helpen je die doelen te realiseren.

Wanneer is een Magento 2-webshop het juiste antwoord?

Als je (nog steeds) Magento 1 hebt draaien.
Dan is er geen ontkomen aan. Magento is al even gestopt met support voor Magento 1. Migratie naar Magento 2 is een must – tenzij een WooCommerce-webshop bijvoorbeeld een betere oplossing is voor jou.

 

Als je focust op B2B.
Magento 2 is vanwege de uitgebreide mogelijkheden de beste keuze voor B2B-platforms. Voor zakelijke klanten heeft Magento 2 oplossingen voor prijsweergaves per klant, btw-validaties, variaties in verzendkosten en meer B2B-gerelateerde opties.

Als je complexe producten of varianten aanbiedt.
Van configureerbare producten tot het samenvoegen van pakketten, van combideals tot loyaliteitsbonussen. Met Magento 2 kun je je producten gebruiksvriendelijk beheren én tonen. Hoe complex ook.

 

Als je voorbereid wil zijn op je eigen groei.
Magento 2 groeit makkelijk met je mee. Wil je meerdere webshops draaien? Magento 2 is er al op ingericht. Ga je ook zakelijke klanten bedienen? Kan al, met Magento 2. Ga je internationaal? Magento 2 maakt het mogelijk.

Afspraak maken

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar. Kom lunchen!

De juiste aanpak

Aftrap

Tijdens een kennismakingsgesprek halen we zoveel mogelijk info op. Want wat moet je webshop allemaal kunnen? Is Magento 2 de beste optie voor jou? En waar wil jij eigenlijk naartoe met je onderneming? Aan de hand van die antwoorden zetten we de eerste lijntjes uit voor een succesvol e-commerceplatform.

01
Inrichting

In deze fase zetten we alles klaar om goed van start te kunnen. We zorgen voor planningen, verdelingen van taken en de technische voorbereidingen. We installeren en configureren in deze fase alvast de eerste contouren van je nieuwe webshop.

02
Bouwen

Een strak webdesign, een duidelijk plan en jeukende vingers: da’s alles wat we nodig hebben om aan het werk te gaan. We vertalen het ontwerp naar een werkende webshop, met alle besproken extensies, modules en functionaliteiten. Gevuld en wel. Responsive, snel en conversieverhogend!

03
Testen

Dan testen we ieder element van je webshop. Is alles inderdaad zo responsive, snel en conversieverhogend als we bedacht hadden? Kloppen alle koppelingen? Doet de bedankpagina wat-ie moet doen? En vind jij je webshop ook zo werken als we besproken hebben? Als we tevreden zijn leggen we de champagne vast koud.

04
Live

En tijdens deze fase gaat de kurk uit de fles. Je webshop ziet definitief het levenslicht. Ingericht op een stabiele server, risicovrij en hartstikke veilig. Strak, snel en strategisch verantwoord. Klaar om voor het juiste resultaat te zorgen!

05

Ook zij weten onder andere wat juist is

Meer weten?

Benieuwd welke webshop jij moet kiezen? Wij geven ’t juiste advies. Met of zonder (worsten)broodje in de hand.

Afspraak maken! 🥐