Waar ben je naar op zoek?

Wat is extra werk?

Wij zien extra werk als werk dat niet gedefinieerd is in het startdocument, voorstel of andersoortig aanbod, of wat niet redelijkerwijs als onderdeel van de oorspronkelijke opdracht gezien kan worden. Dat gaat om o.a. extra wensen of functionaliteiten die niet eerder besproken zijn en daarom ook niet zijn begroot.

 

Hoe gaan wij om met extra werk?

Bij ieder voorstel proberen we zo goed mogelijk af te kaderen welke onderdelen en werkzaamheden wel of niet bij de opdracht horen. Op het moment dat er nieuwe of extra werkzaamheden gewenst of noodzakelijk zijn, gaan we als volgt te werk:

  • We maken een urencalculatie van het extra werk;
  • We delen de urencalculatie met de opdrachtgever;
  • We leggen de keuze voor om het extra werk uit te voeren op basis van nacalculatie (waarbij de urencalculatie een inschatting is) of voor een afgesproken vaste prijs (fixed). In het laatste geval zijn mee- of tegenvallers voor Juist;
  • Bij voorkeur ontwikkelen we eerst de al vastgestelde onderdelen uit het oorspronkelijke voorstel, startdocument of opdracht, zodat dat deel is afgerond. Daarna pakken we het extra werk op.

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐