Waar ben je naar op zoek?

Strategie consultant

Wij zijn een strategie bedrijf. Wat ons drijft? Werk maken waar jij én wij gelukkig van worden. Dit begint bij een strategie. En leidt uiteindelijk tot een vooraf bepaald resultaat. Dat is juist. Met ons als strategie consultant stippelen wij de juiste koers uit. Samen gaan wij een strategie consultancy traject aan. Waar dit begint? Bij de merkstrategie. Dat is namelijk dé absolute voor alles wat je doet.

Merkstrategie bepalen

Zoals gezegd is de merkstrategie dus van enorm belang. Het is dé basis van alles wat je doet. Wij helpen je dan ook graag met een merkstrategie bepalen. Hiermee geef je je doelgroep wat om voor te kiezen. Ga na wat voor plaats je in hun brein wilt opnemen. En hoe zij jou zien als merk. Hierna kan je dit pas gaan vertalen naar de juiste middelen. Om dus weer terug te vallen op de basis: de merkstrategie. Staat de merkstrategie? Dan gaan wij verder met de klantreis.

Merkstrategie bepalen?

Klantreis in kaart brengen

Als de merkstrategie staat gaan wij samen de klantreis in kaart brengen. Jouw doelgroep heeft tenslotte een behoefte. En die kan perfect vervuld worden met jouw producten of diensten. Hoe breng je de klantreis in kaart? Dat is simpelweg de reis die je doelgroep aflegt voordat deze behoefte vervuld is. Dit begint met een kennismaking en eindigt met loyaliteit. Tenminste, als je de klantreis juist in kaart hebt gebracht. Vervolgens kan je hier op inspelen en in de huid van je persona kruipen. Als je de klantreis in kaart hebt gebracht is het tijd om de marketingstrategie te bepalen.

Klantreis in kaart brengen?

Marketingstrategie

Als marketing strategie bureau helpen wij je om het meeste uit je marketingbudget te halen. Ons strategisch marketing advies helpt jou om de juiste middelen in te zetten. Natuurlijk met het juiste doel in het achterhoofd. We verhelderen iedere vraag zo duidelijk mogelijk in het strategisch marketingplan. Zo spreken wij concreet af hoe wij voor jou resultaat gaan halen. En spelen wij uiteindelijk samen in op de juiste middelen, op het juiste moment, voor de juiste doelgroep. Dan weet je namelijk wat juist is. Door naar de contentstrategie.

Marketing­strategie opstellen?

Contentstrategie opstellen

Je weet welke middelen je met welk doel gaat inzetten. Hier koppelen we de juiste budgetten. Dit zijn direct je handvaten bij het opstellen van een contentstrategie. Simpel gezegd: houvast voor je content. Klinkt simpel, en dat is het eigenlijk ook. Tóch is de kans groot dat je nu nog niet volgens een bepaalde gedachte je content maakt. Zorg er dus voor dat het duidelijk is wat je gaat vertellen. Je weet dan wat je gaat communiceren. En bovenal: waarom, hoe, wanneer, waar én voor wie je dit allemaal doet.

Content­strategie opstellen?

Kom je lunchen?

Wat is juist voor jou? Dat maken we graag behapbaar! Daarom nodigen we je uit voor een lunchsessie. Met een (worsten)broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb je alleen honger naar resultaat? Dan spreken we ‘gewoon’ af.

Afspraak maken! 🥐