Waar ben je naar op zoek?

Waarom detachering bij Juist?

De marketeers bij Juist helpen je met bijvoorbeeld contentontwikkeling, SEO, SEA, social media of e-mailmarketing. Daarnaast kun je onze marketeers detacheren voor één dag of meerdere dagen, voor een periode van een paar maanden of zelfs een paar jaar. Welke behoefte je ook hebt: wij hebben de juiste collega voor jou in huis. Wij koppelen die juiste collega aan jouw bedrijf voor de beste match.

Detachering nu aanvragen

Redenen om een collega van Juist te detacheren

Flexibiliteit

Met een gedetacheerde marketingspecialist van Juist zorg je voor flexibiliteit. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe je de collega van Juist in je team inzet. En is bijvoorbeeld het project voltooid of is je collega terug van zwangerschapsverlof? Dan komt de Juist-collega gewoon weer terug naar ons.

Expertise

De specialist zorgt voor expertise op de werkvloer. De gedetacheerde heeft namelijk naast zijn eigen expertise ook nog de hulp van 40 andere specialisten op het kantoor van Juist.

Korte communicatielijntjes

De specialist van Juist werkt bij jou in het team en op locatie. Hierdoor zijn de communicatielijntjes kort en blijft alle informatie binnen het team.

Gunstig uurtarief

De specialist komt bij jou op kantoor werken voor een gunstig uurtarief.

Wanneer is er behoefte aan detachering van Juist?

Is er niet genoeg marketingkennis in huis? Heb je snel een marketingcollega nodig? Is er niet voldoende marketingcapaciteit? Of is er behoefte aan meer verdieping?

Kun je één van die vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is detachering van Juist een goede oplossing voor jouw organisatie. Wij helpen je kennis op niveau, duiken de diepte in, lossen capaciteitsproblemen op en kunnen snel een collega bij je inzetten.

Hoe gaan wij aan de slag met detachering?

Het liefst werken wij volgens een goed onderbouwd strategisch marketingplan. Hierin bepalen we de ideale klantreis, welke middelen ingezet gaan worden en welke budgetten hierbij passen. Vanuit het marketingplan gaan we acties uitvoeren. De juiste collega bij jou op kantoor kan met die uitvoering aan de slag. Heb je zelf al een marketingplan ontwikkeld? Dan gaat de collega hier mee aan de slag.

En is je vraag van andere aard? Afhankelijk van je wensen en doelen zorgen we voor een plan van aanpak dat je past als een maatpak.

Hoe het traject er ook uitziet: onze collega is het verlengstuk van Juist.

Detachering aanvragen

Meer weten over detachering Juist?

Ben jij op zoek naar extra kennis of capaciteit voor een bepaalde tijd? En ben jij benieuwd of Juist ook bij jou voor resultaat zorgt? Dan gaan we even praten. Met of zonder (worsten)broodje.