BrabantWonen

BrabantWonen is een woningcorporatie met ruim 15.000 woningen, kantoren, winkels en garages in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss. Juist ontwikkelt en beheert de verschillende websites. BrabantWonen.nl is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor woningzoekenden en huurders. Sinds 2011 zijn wij hier actief bij betrokken. We realiseerden de huidige website en zijn continu bezig met doorontwikkelingen.

Wat doen we?

  • Corporate website
  • Maatwerk CMS
  • Mobiele website
  • Maatwerk koppelingen
  • Diverse projectsites
  • Webanalytics

Maatwerk koppelingen

BrabantWonen publiceert dagelijks nieuw woningaanbod voor woningzoekenden. Ook het inschrijven, reageren en beheren van gegevens vindt plaats via de website. Juist zorgt voor de verwerking met het automatisering-systeem van BrabantWonen. De koppelingen zijn gerealiseerd met behulp van de webservices Aareon.

Mobiele website

De website van BrabantWonen wordt ook via mobiel veelvuldig bekeken. Met name voor het woningaanbod en de contactgegevens. De mobiele website die we hebben ontwikkeld is voor woningzoekenden een welkome aanvulling. Voor BrabantWonen is het een noodzakelijke stap richting een betere online dienstverlening.

Een veelzijdige technische basis

De basis voor alle websites wordt gevormd door een uitgebreid CMS-systeem. Juist ontwikkelde een maatwerk multisite CMS voor het beheer van meerdere websites. Het systeem is optimaal ingericht voor de beheerder, die daarmee duidelijk overzicht kan bewaren over alle content van de websites.

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op