Waar ben je naar op zoek?

Leer de belangrijkste tips & tricks van advocaat Pim Wieland

Heb jij een webshop? Dan heb je niet alleen goede producten en een gebruiksvriendelijke website nodig. Met de toenemende digitalisering is het belangrijk om je aan de wet- en regelgeving te houden. Maar aan welke wet- en regelgeving dien je je te houden als ondernemer?

Om je over de huidige wet- en regelgeving te informeren hebben we advocaat en specialist Pim Wieland uitgenodigd om jullie meer te vertellen over de huidige spelregels. Tijdens deze interactieve kennissessie zal Pim o.a. deze vragen beantwoorden: Hoe voldoe je bijvoorbeeld aan de privacy wetgeving? Welke informatieplichten gelden? Wat neem ik op in mijn algemene voorwaarden? Na de interactieve kennissessie met Pim ben je helemaal op de hoogte!

Wat kun je verwachten?

In twee uur neemt Pim je mee in de wereld van de huidige wetgeving die van belang is voor webshopeigenaren. Daarnaast vertelt hij waaraan je moet denken bij het sluiten van een contract en wat de valkuilen hiervan zijn. Denk hierbij aan het opstellen van de juiste algemene voorwaarden, om gedoe achteraf te voorkomen.

Programma

  • Introductie
  • Spelregelpakket voor webshopeigenaren (o.a. privacy, koop op afstand en informatieverplichtingen)
  • Contracten en valkuilen (o.a. algemene voorwaarden)
  • Praktische tips, tricks en voorbeelden
  • Vragen

Informatie

Datum:
Woensdag 11 november 2021

Tijd:
10:00 – 12:00 uur

Locatie:
De Vlonder 60, 5427 DE Boekel

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist

Voor wie:
Deze interactieve kennissessie is bedoeld voor klanten van Juist, met name gericht op de webshopklanten die te maken hebben met contractenrecht.

Contactpersoon:
Marleen van Sleeuwen (m.vansleeuwen@juist.nl)

Deelnemen aan deze kennissessie?

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich inschrijven. Meld je via onderstaand formulier aan vóór 4 november. Let op: vol = vol!