Waar ben je naar op zoek?

Weten waar jij snelle resultaten kunt halen met jouw webshop?

Er is veel veranderd in het e-commerce landschap de afgelopen jaren. Zo is e-commerce tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met ons dagelijks leven en vrijwel elke retailer heeft inmiddels wel een online winkel. Het is belangrijk om je webshop tot in de puntjes te optimaliseren, zodat klanten blijven terugkomen. Maar hoe doe je dit? Een fantastisch hulpmiddel is Channable. Juist is partner van Channable, daarom komt een specialist van Channable naar Juist om meer te vertellen over de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve kennissessie over de e-commerce (quick)wins kom je meer te weten over de mogelijkheden van Channable. Onderwerpen die voorbij komen zijn:

  • Marktplaats integraties + toelichting veel toegepaste marktplaatsen + Concrete tips en hoe meer winst op marktplaatsen te behalen valt.
  • Integratie mogelijkheden met Socials + Inzicht in de social kanalen: welk kanaal gebruik je waarvoor?
  • Feedmanagement
  • De SEA optimalisatie tool van Channable
  • Insights & Analytics tool van Channable
  • Succesverhalen van de samenwerking Juist & Channable
  • Wat kan Channable voor jouw webshop betekenen?

Informatie

Datum:
Donderdag 13 april 2023

Tijd:
10:00 – 12:00 uur

Locatie:
De Vlonder 60, 5427 DE Boekel

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist. Je inschrijving annuleren kan tot twee weken voorafgaand aan het event. Er wordt een no-show fee doorbelast van €95,- wanneer de inschrijving niet of niet tijdig is geannuleerd.

Voor wie:
De klanten van Juist, met name interessant voor klanten actief in de e-commerce. Ook voor klanten die al gebruik maken van Channable.

Contactpersoon:
Martijn Pecht (m.pecht@juist.nl)

Deelnemen aan deze interactieve kennissessie?

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich inschrijven. Meld je via onderstaand formulier aan vóór 4 april. Let op: vol = vol!