Waar ben je naar op zoek?

Leer de belangrijkste online-marketinglessen van Filip Demuyt!

Online marketing staat nooit stil. Ieder jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen en kansen waar je op kunt inspelen, en als ondernemer is het soms lastig om daar allemaal van op de hoogte te blijven.

Daarom praat Filip je in zijn Masterclass bij over online marketing in 2023. Met welke kanalen bereik je je doelgroep? Hoe zet je persona’s en de klantreis in om je doelen te behalen? Met welke instrumenten meet je resultaten? En welke cijfers uit Google Analytics gebruik je om bij te sturen? Na de afloop van Filips Masterclass weet je ‘t!

Wat kun je verwachten?

In twee uur neemt onze Filip je in hoog tempo mee in de wereld van online marketing in 2023. Hij deelt niet alleen de laatste trends, maar biedt ook handvatten om vanuit de klantreis en persona’s online (én offline) marketinginstrumenten in te zetten. Daarnaast laat hij met data en verschillende tools zien welke kansen je kunt benutten en welke mogelijkheden er liggen voor jouw onderneming.

De masterclass online marketing wordt gegeven door onze Filip, eigenaar van Juist. Daarnaast is Filip (mede)eigenaar van Adcorporate en Bedrijventekoop.nl. Voor al deze bedrijven zet hij zijn ervaring op het gebied van online marketing in om voor resultaat te zorgen. Juist heeft meer dan 250 actieve klanten, die dagelijks onder toeziend oog van Filip worden voorzien van strategisch marketingadvies.

Informatie

Datum:
Dinsdag 14 maart 2023

Tijd:
13:00 – 15:00 uur

Locatie:
De Vlonder 60, 5427 DE Boekel

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist. Je inschrijving annuleren kan tot twee weken voorafgaand aan het event. Er wordt een no-show fee doorbelast van €95,- wanneer de inschrijving niet of niet tijdig is geannuleerd.

Voor wie:
Deze masterclass is bedoeld voor klanten van Juist: ondernemers, bestuurders en managers die benieuwd zijn naar wat (online) marketing voor hun bedrijf kan betekenen. Ondernemers die behoefte hebben aan tips over marketinginstrumenten, het vertalen van de propositie en conversies.

Contactpersoon:
Jorg Gijsbers (j.gijsbers@juist.nl)

Deelnemen aan deze masterclass?

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich inschrijven. Meld je via onderstaand formulier aan vóór 28 februari. Let op: vol = vol!