Waar ben je naar op zoek?

Heb je er al eens aan gedacht om een bestaand bedrijf over te nemen?

Naast het runnen van je eigen bedrijf, lijkt een bedrijf overnemen vaak een brug te ver. Maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Er stoppen namelijk prachtige bedrijven, omdat ze bijvoorbeeld geen koper kunnen vinden of je bent zelf actief op zoek. En als zo’n bedrijf bij jouw bedrijf past kan het een mooie kans zijn om dit bedrijf over te nemen en om verder te groeien. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je zelf actief op zoek bent naar een bedrijf dat je kunt overnemen.

Hoe zo’n overname in de praktijk gaat kan Berrie Abelen vertellen. Berrie is eigenaar van het bedrijf Adcorporate dat begeleiding en advies geeft in bedrijfsovernames. Adcorporate is onderdeel van de Dot Group, waar Juist ook onder valt. In 2003 is Berrie gestart met Adcorporate, met als doel bedrijfsovernames in Nederland beter te organiseren. Als directeur van Adcorporate Nederland is Berrie verantwoordelijk voor zowel de verdere ontwikkeling van Adcorporate als voor de uitvoering van complexe dossiers.

Wat kun je verwachten?

In twee uur tijd neemt Berrie je mee in de wereld van bedrijfsovernames. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de beweegredenen van een bedrijfsovername, het aankoopproces, de psychologische drempels van de verkoper, het type transactie, de waardering en de onderhandelingen.

Programma

  • 09:50 – 10:00 uur inloop
  • 10:00 – 10:10 uur introductie
  • 10:10 – 11:00 uur start kennissessie
  • 11:00 – 11:15 uur pauze
  • 11:15 – 12:00 uur vervolg kennissessie
  • +/- 12:00 uur einde

Informatie

Datum:
Donderdag 22 september 2022

Tijd:
10:00 – 12:00 uur

Locatie:
De Vlonder 60, 5427 DE Boekel

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist

Voor wie:
Deze interactieve kennissessie is bedoeld voor klanten van Juist

Contactpersoon:
Marleen van Sleeuwen (m.vansleeuwen@juist.nl)

Deelnemen aan deze kennissessie?

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich inschrijven. Meld je via onderstaand formulier aan vóór 15 september. Let op: vol = vol!