Waar ben je naar op zoek?

Meer halen uit je e-mailcampagnes?

Je kent MailChimp. Je hebt een account, maakt wel eens een campagne met teksten en foto’s, bepaalt wie de nieuwsbrief mag ontvangen en… versturen maar!

Maar dat is lang niet alles wat je met Mailchimp kunt! Wat dacht je van het versturen van geautomatiseerde e-mails? Door Mailchimp op  de juiste manier in te stellen kan Mailchimp automatisch aan de hand van triggers de juiste e-mail naar de juiste personen versturen. Onze collega Jessy, Mailchimp-expert binnen Juist, praat je graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop over Mailchimp leer je alle tools die Mailchimp te bieden heeft. Je leert op een praktische manier hoe Mailchimp werkt, hoe je e-maillijsten indeelt, hoe je campagnes inricht, wat de mogelijkheden zijn van automations én funels hierbij kunnen helpen. Daarnaast ga je aan de slag met een opdracht en krijg je persoonlijk advies van Jessy Jacobs over Mailchimp voor jouw bedrijf.

Programma

  • 09:50 – 10:00 uur inloop
  • 10:00 – 10:10 uur introductie Jessy
  • 10:10 – 11:00 uur presentatie Mailchimp
  • 11:00 – 11:15 uur pauze
  • 11:15 – 12:00 uur zelf aan de slag

Informatie

Datum:
Donderdag 11 mei 2023

Tijd:
10:00 – 12:00 uur

Locatie:
De Vlonder 60, 5427 DE Boekel

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist. Je inschrijving annuleren kan tot en met twee weken voorafgaand aan het event. Er wordt een no-show fee doorbelast van €95,- wanneer de inschrijving niet of niet tijdig is geannuleerd.

Voor wie:
De klanten van Juist

Contactpersoon:
Jorg Gijsbers (j.gijsbers@juist.nl)

Deelnemen aan deze workshop?

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen zich inschrijven. Meld je via onderstaand formulier aan vóór 2 mei. Let op: vol = vol!