Waar ben je naar op zoek?

Hoe zet je AI in voor (online) marketing?

ChatGPT. Je hebt het ongetwijfeld eens voorbij horen komen. Maar hoe kun je deze krachtige tool efficiënt inzetten voor jouw marketingwerkzaamheden? Op 26 oktober organiseren we een inspirerende en praktische cursus speciaal voor marketeers, communicatieadviseurs en ondernemers. Tijdens deze cursus staan de ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie centraal, met de focus op programma’s zoals ChatGPT en Midjourney. We laten je niet alleen zien wat deze tools kunnen, maar laten je ook ervaren hoe ze jouw werk naar een hoger niveau tillen: efficiënter, beter én met behoud van een natuurlijke benadering.

Tijdens het event nemen we je mee in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie en laten we je zien hoe deze technologie jouw drukke ondernemersleven kan verlichten. We bieden een boeiende en praktische sessie waarin we de mogelijkheden van AI verkennen en je laten ervaren hoe deze innovatieve tools jouw werk efficiënter en effectiever kunnen maken.

Gedurende de dag zullen onze sprekers je begeleiden door middel van informatieve presentaties en interactieve workshops. Hier zijn slechts enkele onderwerpen die aan bod komen:

  • Een introductie tot AI
  • Efficiëntieboost voor jouw marketing
  • Personalisatie op schaal
  • Praktische tips en best practices

Informatie

Datum:
Donderdag 26 oktober 2023

Tijd:
14:00 – 16:00 uur (met afsluitende borrel)

Locatie:
Meeters Vergadercentrum, Hockeyweg 5, 5405 NC Uden.

Kosten:
Gratis. Kun je tóch niet? Dan kun je je inschrijving tot twee weken voor het event annuleren.
Annuleer je te laat of kom je niet, dan rekenen we een no-show fee van 95 euro.

Voor wie:
Drukke ondernemers en professionals die willen profiteren van de voordelen van kunstmatige intelligentie en AI-tools in hun dagelijkse marketingwerkzaamheden. Klanten van Juist krijgen voorrang.

Contactpersoon:
Siebe van Moorsel (s.vanmoorsel@juist.nl)

Deelnemen aan deze kennissessie?

Meld je via onderstaand formulier aan vóór 10 oktober. Let op: vol = vol! (max. 50 personen)