• Kennissessie: meer omzet met klantreispersonalisatie
    Datum: 10 september 2020.
    Tijd: 14:00 – 16:00 uur
    Kosten: Gratis voor klanten van Juist

Waarom data inzetten voor je klantreis?

In onze (online) marketingwereld is het belangrijk om te weten welke middelen je in gaat zetten om je doelgroep te bereiken. Je wil de juiste klant, op het juiste kanaal, op het juiste moment inspireren met het juiste product/dienst, toch? Maar hoe weet je wanneer je relevant bent in de persoonlijke klantreis van die ene specifieke klant? Data kan ons helpen om sneller betere keuzes te maken.

Veel ondernemers denken: “Dat gaat niet op voor mij”, of: “Dat gaat niet op voor mijn sector”. Maar data kan álle bedrijven en sectoren helpen de juiste keuzes te maken. De kennissessie laat zien welke mogelijkheden er zijn om je eigen data te laten werken voor je onderneming. Samen met Datatrics ontdekken we hoe je bouwt aan een data-driven klantreis die relevanter is, conversies verhoogt en klantloyaliteit vergroot.

Wil je ook meer inzicht krijgen in de klantreis van je huidige klanten en weten hoe je data inzet voor je verdere marketingstrategieën? Meld je dan snel aan!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze kennissessie worden veelgestelde vragen beantwoord,  zoals: “Welk voordeel kan ik met data behalen?”, “Ben ik niet te klein voor dit datageweld?” en “Is het niet veel te duur voor mij om daarin te investeren?”. Verder delen we met inspirerende voorbeelden verschillende inzichten en tips, vers uit de praktijk.

Wie geeft de lezing?

Tijdens de kennissessie is Kevin Geerdink van Datatrics te gast om meer te vertellen over data marketing en hoe je het beste je eigen data daarvoor kan inzetten. Datatrics heeft een platform ontwikkeld waarmee je conversies optimaliseert, meer bezoekers binnenhaalt en de klantbetrokkenheid verhoogt, allemaal door de juiste data te koppelen. Niet alleen data die uit jouw organisatie komt, maar ook waardevolle externe data. Datatrics koppelt die data aan een 360º klantprofiel met interesses en de koopfase waarin je doelgroep zich bevindt. Met deze inzichten kun jij je marketingkanalen nóg beter inzetten om je conversies te verhogen!

Voor wie is dit bedoeld? 

Deze kennissessie is bedoeld voor ondernemers en marketing- of crm-managers die benieuwd zijn naar wat data voor hun bedrijf kan betekenen.

Om gedegen conclusies te kunnen trekken is de hoeveelheid beschikbare data belangrijk. Heb je meer dan 10.000 websitebezoekers per maand? Dan is deze inspiratiesessie ongetwijfeld interessant voor jou.

Praktisch

Je gaat naar huis met praktische tips en cases uit de praktijk.

Innovatief

Ontdek de kracht van data.

Inspirerend

Laat je inspireren door de experts van Datatrics.

Informatie

Datum:
10 september

Tijd:
n.t.b.

Programma:
– Aanvang met koffie, thee en iets lekkers
– Presentatie door Datatrics
– Korte workshop

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist

Locatie:
Let op: vanaf 1 april hebben wij een nieuwe locatie
Juist
De Vlonder 60
5427 DE Boekel

Telefoon:
0492-370087

Contact:
Jessy Jacobs  (j.jacobs@juist.nl)

Aanmelden:
Je kan je via deze link aanmelden.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Nicole Verhagen.

Ook weten hoe je data kunt inzetten om de klantreis te personaliseren? Meld je aan!

Let op: vol = vol!

Meld je NU aan voor de kennissessie! Aanmelden