• Inspiratiesessie: Data driven marketing

    Datum: 4 april 2019
    Duur: 14:00 – 15:30 uur.
    Kosten: Gratis voor klanten van Juist

Meer rendement uit je data halen!

De kennissessie Datadriven marketing laat zien welke mogelijkheden er zijn om je eigen klant data te laten werken voor je onderneming. Samen met EDM kijken we naar methodes om meer inzicht te krijgen je huidige klanten en deze methodes in te zetten voor verdere marketing strategieën. Nieuwsgierig hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Meld je dan snel aan!

Haal meer rendement uit je eigen klant data!

Data is niet meer weg te denken uit huidige marketing strategieën, keuzes kunnen niet meer gemaakt worden op alleen maar onderbuik gevoel. Als organisatie bezit al over veel data, maar hoe zorg je ervoor dat hier de juiste inzichten en concrete acties uit gedefinieerd worden. In samenwerking met EDM organiseert Juist een zeer inspirerende middag waarin we samen kijken naar de mogelijkheden van data gedreven marketing.

Wat kun je verwachten?

De kick-off van de middag is met een spreker van EDM die al ruime ervaring heeft op het gebied van data driven marketing. Tijdens de inspiratie sessie zal worden ingegaan op hoe je als bedrijf de juiste data kan verzamelen, hoe je deze als een goede huisvader onderhoud, op welke wijze je deze kan inzetten om meer inzicht te verkrijgen in je eigen klanten en uiteindelijk om je eigen data te gebruiken als basis van je marketing strategie keuzes.

Voor wie is dit bedoeld? 

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor ondernemers, marketing en/of crm managers die benieuwd zijn wat data voor je bedrijf kan beteken. Deze sessie is voornamelijk interessant voor B2C bedrijven.

Omdat je niet zomaar conclusies kan trekken is de hoeveelheid data belangrijk. Heb je meer dan 3.000 klanten in je databestand? Dan is deze inspiratiesessie zeker interessant voor jou!

Aanmelden

Je kan je via dit formulier aanmelden voor de inspiratiesessie data driven marketing.

Ken je een ondernemer voor wie dit onderwerp ook interessant kan zijn? Meld deze persoon dan ook aan!

Er is beperkt plek. Dus meld je snel aan!

Informatie

Wie geeft de lezing:
Tijdens de inspiratie sessie is Jasper Beimans te gast om meer vertellen over data driven marketing en hoe je het beste je eigen klant data daarvoor kan inzetten. Jasper heeft afgelopen twee jaar zich verdiept in het activeren van klant data en het toevoegen van externe data bij (online) campagnes. De ervaringen die hij hiermee heeft opgedaan deelt hij graag met jullie aan de hand van een korte introductie van EDM en het behandelen van verschillende cases.

Programma:
– Introductie EDM
– Hoe onderhoud je klantdata?
– Cases data driven marketing
– CRM-onboarding
– Modellering voor campagnes
– Vraagronde

Datum:
4 april 2019

Kosten:
Dit evenement is gratis voor klanten voor Juist.

Locatie:
Sint Janplein 2
Boekel

Telefoon:
0492-370087

Contact:
Lisa Derikx (l.derikx@juist.nl)

Aanmelden:
Je kunt aanmelden via de link hierboven.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Lisa Derikx.