Keukenmarkt-Nederland.nl winnaar van Gouden FD Gazelle

door
2 december 2013
Leestijd: 2 minuten

keukenmarkt fd gazellen marco 2

Boekel, 2 december 2013 – Het Financieele Dagblad reikte dit jaar voor de tiende keer de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Op dinsdag 26 november werden in Helmond de prijzen voor Zuidoost – Nederland verdeeld. Keukenmarkt Nederland won een gouden Gazelle in de categorie voor kleine ondernemingen.

Bedrijven die over de laatste 3 boekjaren per jaar een onafgebroken groei van tenminste 20% laten zien, komen in aanmerking voor een nominatie. Met een groei van 249% in 3 jaar tijd was Keukenmarkt Nederland de snelst groeiende kleine onderneming van Zuidoost – Nederland.

Keukenmarkt verkoopt alle denkbare keukenbenodigdheden van de meest bekende merken, voornamelijk via internet. De centrale webshop is Keukenmarkt-Nederland.nl en ook zijn er webshops ontwikkeld voor specifieke producten: Spoelbakken.net en Rvskeukenkraanshop.nl. Het 1600m2 grote magazijn staat in Gronsveld, bij Maastricht. Hier is ook een showroom gevestigd.

Marco Coninx, directeur van Keukenmarkt Nederland, ziet de FD Gazelle als een kroon op het werk. Marco: “Voor ons is dit het bewijs dat we de juiste dingen aan het doen zijn. De markt staat onder druk en toch groeien wij. In de eerste plaats omdat we ons naast Nederland ook op België en Duitsland richten en daarnaast vanwege onze focus op internet. We willen iedere dag verbeteren, dat zit in de cultuur van onze organisatie. Zo hebben we regelmatig integraal overleg over nieuwe ontwikkelingen. Als inbreng voor dit overleg verlangen we van iedere medewerker een idee over een mogelijke nieuwe kans om te benutten. Het inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen is iets waar we doorlopend mee bezig zijn. Wat dat betreft onderscheiden wij ons ook van onze concurrenten.”

De benoeming tot Gouden FD Gazelle levert Keukenmarkt Nederland erkenning op als groeiend bedrijf en daarbij ook naamsbekendheid. Marco: “De prijs geeft aan dat onze strategie ook door onze klanten wordt gewaardeerd. Het is voor ons gehele team een mooie beloning. Het schept vertrouwen om op deze weg verder te gaan.”

Website: www.keukenmarkt-nederland.nl

Samenwerking met Juist

Sinds de lancering van de eerste webshop in 2009 werkt Keukenmarkt-Nederland.nl samen met Juist voor alle technische eisen en wensen. Vanuit technisch oogpunt is reeds in een vroeg stadium gekozen voor het Magento platform, wat ons gezamenlijk in staat stelt om continu verder te bouwen aan online succes.

Daarnaast adviseren we Marco Coninx bij de integrale inzet van online marketing. Dit met als doel om de omzet van de diverse webwinkels verder te verhogen. De gouden FD Gazelle is een mooi bewijs voor beide partijen!

 

0 Reacties

Geef een reactie