Kennis bundelen, interview Sprangers spreekt

door
21 oktober 2010
Leestijd: 2 minuten

Sommige specialistische aspecten van het marketing-communicatievak laat Sprangers Communicatie graag over aan anderen. Neem nu e-marketing. Hierin wordt Sprangers bijgestaan met adviezen door Juist, één van de vaste samenwerkings-partners. Directeur en mede-eigenaar Rob de Groot – sinds 2007 verbonden aan deze club internet professionals – vertelt over de relatie. En waarom één plus één soms drie is.

“Juist helpt organisaties bij het opstellen van een onderscheidende internetstrategie, passend binnen de overkoepelende marketingstrategie. Niet zomaar een leuke website bouwen, alhoewel we dat deel ook in huis hebben, maar eerst goed kijken wat het gewenste effect moet zijn.” De strategie als vertrekpunt, daarover zitten Sprangers en het bureau uit Boekel op één lijn. De Groot verduidelijkt: “Een website maken kan bij wijze van spreken iedereen, maar de vraag eerst bekijken vanuit een bedrijfseconomische invalshoek is iets waar wij onderscheidend in zijn.”

Bundelen van kennis en kunde
De start van de succesvolle samenwerking begon zo’n 2 ½ jaar geleden toen een gemeenschappelijke relatie beide bureaus aan elkaar voorstelde. Sindsdien zijn er verschillende projecten uit die samenwerking voortgekomen, waarbij Sprangers altijd als regisseur en adviseur optreedt. “Zoals ‘Wonen in Oss'”, vertelt De Groot. “Een uitdagend project, omdat de woningmarkt in deze tijd geen gemakkelijke markt is. In dit project hebben we kennis en kunde goed gebundeld. Sprangers blinkt uit in een goede marketingcommunicatiestrategie, zeker daar waar het citymarketing betreft, en wij geven deskundig advies op het gebied van e-marketing.”

Doen wat je roept
“Veel communicatiebureaus roepen wel dat ze ‘iets met online communicatie willen’, maar daar blijft het vaak bij. Mijn ervaring met Sprangers is dat ze deze vorm van marketing juist heel serieus nemen en ook open staan voor nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. En dat maakt ze een prettige partner”, aldus De Groot. Op de website van de internet professionals staat: ‘Juist zorgt dat het klikt’. “Die klik met Sprangers zit in ieder geval wel goed.”

0 Reacties

Geef een reactie