Grenzeloos Innoveren

door
25 november 2010
Leestijd: 1 minuut

Vandaag was de bijeenkomst Grenzeloos Innoveren, georganiseerd door Syntens en de Kamer van Koophandel. In een hogedrukpan zijn we (Rene van der Burgt, Avans Hogeschool  & IVTO en Rob de Groot, Juist) aan de slag gegaan met trends op de korte termijn.

De ondernemers die benieuwd zijn naar hun mogelijkheden om zaken in het buitenland te doen zijn op donderdag 25 november naar de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek afgereisd. Deze middag zijn diverse sprekers met de deelnemers in uiteenlopende presentaties aan de slag gegaan om de kijk op internationaal ondernemen te verbreden. Grenzeloos innoveren 2010 is een initiatief van Syntens en de Kamer van Koophandel Brabant en Zuidwest-Nederland.

In de sessies Trendwatching zijn we diverse keren aan de slag gegaan met elkaars inzichten en expertise. Uiteindelijk hebben we inzichten met elkaar gedeeld en een mogelijke route uitgezet om een praktische vertaling naar de praktijk te maken.

De presentatie zoals deze is gehouden is onderaan het bericht terug te vinden. Ook het gebruikte trendcanvas wordt ter download aangeboden. Wij willen de Kamer van Koophandel, Syntens en de deelnemers van “Grenzeloos Innoveren” hartelijk bedanken voor de inzet, participatie en organisatie.

0 Reacties

Geef een reactie